آشپزی و تغذیه

پاستا خامه ای با اسفناج


اسفناج یکی از سبزیجاتی است که در برنامه غذایی افراد قرار نمی گیرد. در حالی که می توان با آن غذاها و سالادهای متنوعی تهیه کرد.

پاستا اسفناج خامه ای

اسفناج از آن دسته سبزیجاتی است که نه تنها طبخ آن آسان و در دسترس است، بلکه می توان از آن برای تهیه انواع غذاها، پیش غذاها و سالادها و تهیه یک غذای سالم و خوشمزه برای صبحانه، ناهار و شام استفاده کرد. ترکیب اسفناج با انواع پنیرها، سبزیجات و ادویه ها می تواند غذای عالی و با طعمی عالی را تولید کند و مخصوصا برای کودکان مبتلا به سوء تغذیه و گیاهخواران مناسب است. پاستا اسفناج خامه ای پنیر پارمزان یک غذای سریع و آسان و انتخاب خوبی برای یک وعده غذایی بدون گوشت است. منتظر مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • پیاز کوچک خرد شده
  • دو حبه سیر خرد شده
  • 500 گرم پاستا (رشته برنج)
  • دو فنجان آب مرغ یا آب سبزیجات
  • دو فنجان شیر
  • 2 فنجان اسفناج خرد شده
  • فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پاستا اسفناج خامه ای

  • روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید، سپس پیازها را اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
  • سیر، پاستا، نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
  • آب مرغ و شیر را داخل آن بریزید، حرارت را کم کنید، بگذارید بجوشد و پاستا را بپزید.
  • مخلوط را هر از گاهی هم بزنید تا بیشتر ماکارونی جذب مایع شود و سس خامه ای شکل بگیرد.
  • اگر مایع داخل غذا یخ زده و ماکارونی هنوز پخته نشده است، می توانید مقداری آب مرغ اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
  • در این مرحله اسفناج و پارمزان را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا اسفناج و پنیر آب شوند.
  • در صورت تمایل می توانید با این پاستا از نوارهای مرغ سرخ شده استفاده کنید.

پروپوزال مطالعهبرای دیدن دستور العمل های بیشتر، طرز تهیه مرغ با عسل را در مجله بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا