آشپزی و تغذیه

پاستا با سیب زمینی | طرز تهیه پاستا با سیب زمینی | طرز تهیه پاستا


پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است. پاستا را می توان با طعم و مزه های مختلف درست کرد و نوش جان کرد.

ماکارونی سیب زمینی

ماکارونی سیب زمینی یکی از انواع پاستا است که بسیار خوشمزه و ساده تهیه می شود. از مرغ استفاده می شود یا می توانید این پاستا را وگان و بدون مرغ درست کنید. پاستا به دلیل سادگی و سرعت آماده سازی در بین همه سنین بسیار محبوب است، مخصوصاً کودکانی که ماکارونی را دوست دارند. می توانید از این دستور برای انواع غذاهای پاستا استفاده کنید و برای شام یا ناهار این ماکارونی خوشمزه را با سیب زمینی و مرغ درست کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • سینه مرغ 1 عدد
  • ماکارونی ورمی 1 بسته
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 1 عدد پیاز
  • 1 فلفل دلمه ای
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا به میزان لازم

ماکارونی سیب زمینی

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا سینه های مرغ را به مکعب های کوچک برش می دهیم و در تابه ای با کمی روغن، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و پودر سیر تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند و تفت می دهیم، سپس از تابه خارج می کنیم.

فاز دوم

کدو حلوایی را پوست گرفته و در ماهیتابه بریزید. با کمی روغن و نمک تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس آن را از ماهیتابه بردارید.

سطح سوم

پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و در تابه با کمی زردچوبه تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل نرم شود. سپس مرغ سرخ شده و سیب زمینی را اضافه کنید و رب را با کمی پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس نصف لیوان آب می ریزیم و در تابه می گذاریم تا سس غلیظ شود و طعم مواد به خورد برسد.

مرحله چهارم

مقداری آب در قابلمه بریزید تا بجوشد. سپس کمی نمک، روغن مایع و زردچوبه را به آب اضافه کنید. 10 دقیقه صبر کنید تا پاستا نرم شود. سپس آبکش کنید. در این مرحله به دو صورت می توانید این کار را انجام دهید: پاستا را با مواد میانی بگذارید یا می توانید پاستا را 20 دقیقه بگذارید و هنگام سرو مواد میانی را روی آن بگذارید.

نکات مهم

  • همچنین می توانید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از مقدار زیادی سیب زمینی و چند عدد قارچ استفاده کنید.
  • افزودن کمی زردچوبه به آب ماکارونی آن را خوش طعم تر می کند.

پروپوزال مطالعه: آبگوشت ابر بیهق غذای اعیان اردبیل را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا