آشپزی و تغذیه

پاستا با سس قارچ | پاستا | طرز تهیه پاستا | طرز تهیه سس پاستا | سس پاستا


پاستا چند سالی است که در ایران رواج پیدا کرده و ماکارونی با سس قارچ از نظر ایرانی ها خوشمزه ترین نوع ماکارونی است.

پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ این یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که بدون گوشت درست می شود و سس خوشمزه ای دارد و این پاستا یکی از خوشمزه ترین دستور پخت ملل است. سس پاستا نقش مهمی در طعم این غذا دارد و یکی از تفاوت های انواع پاستا در سس آن است. در اینجا طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ آورده شده است مجله دلتا خواندن.

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

عناصر

  • پاستا: 250 گرم
  • قارچ: 300 گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: 1 حبه
  • سنگ معدن: 200 گرم
  • شیر: نصف فنجان
  • کره: 50 گرم
  • آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پنیر پارمسان: اگر می خواهید

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

  • پیاز و سیر را رنده کنید و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
  • قارچ ها را برش داده و به سیر و پیاز اضافه کنید.
  • بلافاصله 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. حرارت باید به حدی باشد که قارچ را سیراب نکند.
  • خامه را با ½ فنجان شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
  • جعفری و کره خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
  • پاستا را در آب شور جوش بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخته و پخته شد آب آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط کرده و سرو کنید.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.

پیشنهاد مطالعه: پیاز سرخ شده ترد و خوشمزه را به روش ساده بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعسبک زندگی














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا