آشپزی و تغذیه

واویشکا مرغ یا چغرتمه | طرز تهیه واویشکا مرغ گیلانی | واویشکا مرغ

غذاهای شمالی بسیار متنوع هستند و هر کدام طعم خاص خود را دارند. مرغ واویچکا یکی از این غذاهای خوشمزه و در عین حال خوشمزه است.

مرغ یا مرغ واویشکا

مرغ یا مرغ واویشکا یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار در استان گیلان است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. واویشکا را می توان از مرغ ، گوشت ، بادمجان و مواد مختلف دیگر تهیه کرد و رب انار یکی از چاشنی های این غذا است. اگر به دنبال یک غذای ساده و سریع برای ناهار یا شام هستید ، حتما از این روش تهیه استفاده کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • سینه مرغ 300 گرم ریز خرد شده
  • 2 عدد نگین با پوست متوسط ​​و خرد شده
  • پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید
  • 2 حبه سیر ، پوست کنده و رنده شده
  • تعداد گوجه فرنگی له شده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • فلفل سبز خرد شده
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
  • یک قاشق بزرگ آب لیمو تازه
  • کنسانتره زعفران بخارپز به مقدار لازم
  • نان یا برنج تازه برای سرو

طرز تهیه واویشکا مرغ یا مرغ
مرحله اول

روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر رنده شده را داخل تابه می ریزیم و با پیاز سرخ می کنیم.

فاز دوم

تکه های مرغ را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ شود. فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک را به مرغ اضافه کنید تا مزه دار شود. در این مرحله ، می توانید از ادویه جات دیگر مانند آویشن یا کاری برای طعم دادن به مرغ استفاده کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس رب گوجه فرنگی را جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن روشن شود. سپس آن را در واویشکا بریزید و خوب مخلوط کنید.

سطح سوم

فلفل دلمه ای و فلفل سبز خرد شده را به تابه فاویشکا اضافه کنید تا با مواد فاویشکا بپزد. سپس آب لیموی تازه فشرده ، زعفران و نصف فنجان آب جوش را داخل واویشکا بریزید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید واویشکا به مدت 10 دقیقه بپزد.

مرحله چهارم

در همین حین سیب زمینی های خرد شده را در روغن تفت دهید تا کاملا قهوه ای و طلایی شود.

مرحله پنجم

صدف ها را در یک بشقاب با سیب زمینی سرخ کرده قرار دهید و با نان تازه یا برنج سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: آبگوشت فسنجان ، غذای اصلی و منحصر به فرد ایرانی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا