آشپزی و تغذیه

واویشکا | طرز تهیه واویشکا گیلانی | دستور پخت واویشکا


این غذا به عنوان سوپ به همراه برنج سرو می شود. شایعه شده است که واویشکا نام روسی است و پس از ورود روس ها به ایران در طول جنگ جهانی دوم انتخاب شده است.

اویشکا

اویشکا این یک غذای محلی گیلانی است. در شهرهای مختلف گیلان این غذا به طرق مختلف طبخ می شود. بسیاری از افراد محلی این غذا را با گوشت چرخ کرده و تخم مرغ درست می کنند ، در حالی که دیگران از مرغ به جای گوشت استفاده می کنند و حتی بسیاری به جای تخم مرغ به آن سیب زمینی اضافه می کنند. مجله دلتا مجلة او هست.

مواد لازم برای تهیه واویشکا

  • سیر دو
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • سه گوجه خرد شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • فلفل سیاه در صورت نیاز
  • نمک در صورت لزوم
  • پیاز بزرگ
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • نصف فنجان آب
  • در صورت نیاز زردچوبه
  • در صورت نیاز گرده گل کنید

طرز تهیه vaveska

مرحله اول

سیر را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید ، گوشت چرخ کرده و زردچوبه را اضافه کنید ، آن را ورز داده و همه مواد را خوب تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.

مرحله دوم

گوجه فرنگی خرد شده ، نصف فنجان آب ، فلفل ، آرد و نمک را به مواد کبابی اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حدود 45 دقیقه آن را بگذارید تا همه مواد بپزند و آب آن کم شود. غذا را بچشید و مقدار نمک و اسیدیته مناسب را اندازه بگیرید ، ماده کشیده شده را کاملاً آبیاری کنید ، یک تخم مرغ روی آن بشکنید.

سطح سوم

این غذا شبیه خورشت است و با برنج سرو می شود. برای تهیه این غذا مدل های مختلفی وجود دارد. می توانید به جای تخم مرغ ، به آن سیب زمینی اضافه کنید. روش دیگر برای پخت این غذا با مرغ است. به جای گوشت ، مرغ را درون آن می ریزیم و آن را با فلفل تند ، پاپریکا ، نمک ، فلفل و زعفران می پزیم.

هنگام پخت این غذا با مرغ ، معمولاً تخم مرغ به آن افزوده نمی شود.

و اویشکا گیلانی

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، سه مرحله را برای طبخ خوشمزه ترین یتیم بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا