آشپزی و تغذیه

واویشکا شوید | طرز تهیه واویشکا شوید | دستور پخت واویشکا شوید


واویشکا هم با پلو و هم با نان سرو می شود و می توانید آن را با هر غذای جانبی تهیه کنید. این غذا برای گیلان خوشمزه است و از مرغ با شوید تهیه می شود.

فاوشکا باشید

فاوشکا باشید این یک غذای اقتصادی ، فوری و کم هزینه است که بسیار سریع آماده می شود و برای روزهایی که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید بسیار مناسب است. واویشکا یک غذای خوشمزه و راحت است که برای روزهای گرم تابستان که حوصله زیادی برای پخت و پز و گاز ندارید مناسب است ، بنابراین اگر می خواهید غذاهای سریع درست کنید ، این یکی را امتحان کنید. امروز در Delta Wawishka به ما بپیوندید تا نحوه اقامت با ما را به شما آموزش دهد.

مواد لازم برای تهیه واویشکا

  • سینه مرغ
  • 2 عدد پیاز
  • سیر 3 حبه
  • 3 قاشق غذاخوری شوید خشک یا تازه
  • تخم مرغ برای هر نفر
  • یک لیمو
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه بلافاصله واویشکا مرغ

مرحله اول: پیاز و سیر را تفت دهید

ابتدا دو پیاز متوسط ​​را به قطعات کوچک برش دهید و در ماهیتابه یا قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیازها را کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود ، سپس سیر را له کرده و به پیازها اضافه کرده و کمی تفت دهید. این غذا با عطر سیر حتی خوشمزه تر است.

مرحله دوم: مرغ را اضافه کنید

بعد از آن سینه مرغ بدون استخوان را آماده می کنیم ، می توانید از فیله مرغ نیز استفاده کنید ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش دهید و با پیاز و سیر سرخ کنید ، ادویه جات ترشی جات و کمی نمک به آن اضافه کنید ، تفت دهید تا مرغ به خوبی سرخ شود.

مرحله 3: واویشکا را بپزید

سپس یک فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد و روی حرارت ملایم نرم شود. وقتی مرغ پخته شد و آب اضافی آن تبخیر شد ، وقت آن است که شوید را اضافه کنید. شوید تازه یا خشک را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 4: واویشکا را آماده کنید

همانطور که سوپ به تدریج غلیظ می شود ، وقت آن است که تخم مرغ ها را اضافه کنید. شما باید به تعداد تخم مرغ برای هر نفر با توجه به تعداد افراد فکر کنید. تخم مرغ را داخل قابلمه خرد کنید و درب آن را بگذارید تا کمی تخم مرغ بگیرد ، می توانید هم بزنید یا خوب بمانید ، سپس در پایان کمی آب لیمو تازه روی آن بریزید و آن را با برنج سرو کنید.

نکات اصلی در تهیه واویشکا ساده است

  • همچنین می توانید به جای آب لیمو از آب پرتقال یا آب پرتقال استفاده کنید.
  • در صورت تمایل ، می توانید از کمی بتونه نیز در تهیه واویشکا استفاده کنید.
  • شوید خشک عطر بیشتری دارد.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه انواع اسفناج پلو خوشمزه با زعفران چرخ کرده را به روش ساده و سریع بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا