آشپزی و تغذیه

هویج پلو | طرز تهیه هویج پلو | دستور پخت هویج پلو | دستور تهیه هویج پلو


هویج پلو یک غذای خوشمزه است که به راحتی آماده می شود و ظاهر خوبی دارد.

هویج پلو

هویج پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. برخی از افراد این ترکیب خوشمزه پلو را به دلیل شیرینی آن دوست ندارند اما با حذف شکر از ترکیب اصلی آن می توانید طعم شیرین این پلو خوشمزه را کاهش دهید. هویج پلو با گوشت سرخ شده ، مرغ یا حتی بدون این مواد تهیه می شود. منتظر مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو

  • 5 فنجان برنج
  • پیاز بزرگ
  • سینه مرغ کامل
  • 5 هویج متوسط
  • کره به میزان لازم
  • پسته و بادام را به دو سوم ورقه برش دهید
  • 2 قاشق غذاخوری برش پرتقال
  • 5 قاشق غذاخوری شکر
  • آبیاری یک فنجان
  • مقیاس نیم بربری
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری زعفران پخته

طرز تهیه هویج پلو

مرحله اول

برای تهیه هویج پلو با مرغ ، ترجیح می دهید از سینه مرغ استفاده کنید. مرغ را بعد از شستن به مکعب برش دهید. پیاز را ریز خرد کنید و در کره و روغن تفت دهید تا سبک شود. 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ برداشته و کنار بگذارید. سپس تکه های مرغ را با بقیه پیاز داغ تفت دهید تا مرغ کمی طلایی شود. نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. یک لیوان آب بریزید تا مرغ کاملاً بپزد. در پایان پخت مرغ ، یک قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید.

فاز دوم

هویج را روی یک رنده درشت رنده کنید. در یک ماهیتابه ، برش های هویج را در کره سرخ کنید. بعد از کمی هویج روشن شدن ، 5 قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید. اگر طعم شیرین هویج پلو را دوست ندارید ، می توانید شکر را حذف کرده یا مقدار آن را کاهش دهید. پیاز و ورقه های پرتقال را به هویج اضافه کرده و کمی تفت دهید.

سطح سوم

برنج طبق معمول پخته و آبکش می شود. برای تهیه ، کف یک تابه یا برش های سیب زمینی را قرار دهید. سپس برش های پیاز و پیاز را در لایه هایی از مخلوط برنج و هویج اضافه کنید. روی لایه آخر مقداری کره بریزید. برای تهیه برنج یک قابلمه بریزید.

در همین حال ، زرشک را با کمی کره و 1 قاشق چایخوری شکر سرخ کنید. در پایان سرخ شدن ، پسته و بادام خلال شده را به زرشک اضافه کرده و کنار بگذارید تا هویج تزیین شود. تکه های مرغ پخته را دور هویج پلو بچینید و با آن سرو کنید.

نکاتی در مورد پخت هویج پلو

  • برای تهیه هویج پلو می توانید بعد از پختن تکه های مرغ را با برنج بپزید. اما اگر می خواهید پلو جلوه ای باشکوه و باشکوه تری داشته باشد ، مرغ را در کنار آن به صورت جداگانه سرو کنید.
  • بهتر است هویج را رنده کنید تا در برنج خوب پخته شود. اگر هویج را خرد می کنید ، هنگام سرخ شدن آن را در ماهیتابه بگذارید تا هویج نرم و بخار شود.
  • می توانید به جای سینه از ران یا پاهای مرغ استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، کاغذ بادمجان گیلانی را آسان و بدون گوشت بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

منبعخط افق کوروش














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا