آشپزی و تغذیه

نان کندو | طرز تهیه نان کندو | نان کندو نان ساده لبنانی | دستور پخت نان کندو


نان سلولی یکی از نان های خوشمزه عربی است که می توانید در آن پنیر ، خرما ، گردو ، شکلات ، مارمالاد یا هر چیز دیگری که می خواهید قرار دهید.

سلول نان

سلول نان این یک نوع نان محلی و خوشمزه عربی است که می توانید به راحتی و به سرعت در خانه بپزید و سرو کنید. دلیل نام گذاری این نان شبیه به کندوی زنبور عسل است. برای پخت کندو می توانید از انواع غذاها مانند شکلات ، آجیل ، مربا ، عسل و … استفاده کنید. همچنین می توانید این غذا را به عنوان پیش غذا و عصرانه با تهیه مواد گوشتی برای هسته نان کندو سرو کنید. با ما در مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • آرد سفید: 2 وعده
  • شیر گرم: دو سوم فنجان
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • کنجد: به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • زعفران: یک قاشق غذاخوری

نحوه تهیه

  • ابتدا مواد شیر گرم ، 1 قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه را در یک کاسه بریزید و آنها را مخلوط کنید.
  • مخلوط خمیر را در ماهیتابه بپوشانید و کنار بگذارید تا یک چهارم شود.
  • سپس مواد آرد ، بقیه شکر و بیکینگ پودر را در یک کاسه بریزید.
  • خمیر مایه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید. روغن مایع را اضافه کرده و دوباره ورز دهید.
  • خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در قالب چرب شده می ریزیم ، روی آن را با سلفون می پوشانیم و استراحت می دهیم.
  • سپس مقداری خمیر برداشته و داخل قالب و شکل دلخواه بریزید.
  • گلوله های نان را در سینی فر قرار دهید.
  • برای تهیه خمیر ، تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی خمیر بمالید.
  • سپس مقداری کنجد روی نان می ریزیم.
  • فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود. روش تهیه نان شیر عسل خانگی مشابه دستور تهیه این کیک است.
  • سپس سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.
  • هنگام پخت نان می توانید از کمی پنیر خامه ای در مرکز خمیر استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه کیک گردویی بدون فر را به راحتی و به سرعت بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا