آشپزی و تغذیه

نان کدو حلوایی | طرز تهیه نان کدو حلوایی | دستور پخت نان کدو حلوایی

نان کدو تنبل یکی از خوشمزه ترین انواع نان بین المللی است. این نان علاوه بر دستور ساده نان ، دارای خواص زیادی است که آن را از انواع دیگر نان متمایز می کند.

نان کدو تنبل

نان کدو تنبل این یکی از انواع جهانی نان است که در سراسر جهان تهیه می شود. در ایران نیز در استان گیلان تولید می شود. این نان بافتی بسیار نرم دارد. می توانید با آجیل درست کنید. این نان را تهیه کنید و یک میان وعده سالم در خانه درست کنید. در صورت تمایل ، می توانید نان را با کمی عسل رقیق شده بپوشانید تا براق شود. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • آرد سفید 450 گرم (4 وعده)
  • 7 گرم خمیر ترش (1.5 قاشق مرباخوری)
  • پوره کدو تنبل 150 گرم (1/2 فنجان)
  • 60 میلی لیتر آب ولرم (1/4 فنجان)
  • 80 میلی لیتر شیر ولرم (1/3 فنجان)
  • 50 گرم شکر (3 قاشق غذاخوری)
  • کره 50 گرم
  • 1 تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه پوره کدو تنبل ، باید 200 گرم کدو را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس کمی آب در قابلمه بریزید تا بپزد و نرم شود. بعد از پخت ، در غذاساز بریزید و پوره کنید.

فاز دوم

آب ولرم را در یک فنجان یا کاسه بریزید ، سپس 1 قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه را اضافه کنید. هم بزنید و درب شیشه را بگذارید تا خمیر به مدت 10 دقیقه کار کند. (دمای آب نباید خیلی گرم یا خیلی سرد باشد تا خمیر کار کند.)

سطح سوم

تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید. با چنگال و همزن دستی بزنید تا مقداری از لخته از بین برود. سپس شیر ولرم ، کره نرم ، بقیه شکر ، پوره کدو و نمک را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط را اضافه کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید.

مرحله چهارم

مقدار آرد اضافه شده تقریبی است. سپس آن را به تدریج اضافه کنید تا مانند خمیر در وسط کاسه جمع شود. زیاد آرد اضافه نکنید چون خمیر سنگین است و پف نمی کند. سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بردارید. آن را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. خمیر را در ظرفی بریزید ، روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا پف کند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه خمیر بالا آمد ، آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. بر روی گونه ها برش بزنید و وسط خمیر را سوراخ کنید. به مدت 25 دقیقه در سینی فر قرار دهید تا حجم آن بازگردد.

مرحله ششم

نان را با کمی زعفران و یک برس پاک کنید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد. گریل را به مدت 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان طلایی شود. پس از سرد شدن ، آن را از سینی فر خارج کنید.

نکات مهم

  • از یک قاشق چوبی برای هم زدن آرد استفاده کنید.
  • یک قابلمه آب داخل فر بگذارید تا بخار شود و نان نرم تهیه کنید.
  • وسط نان هایی که کمی حفر کرده اید را با گردو پر کنید.
  • می توانید از مخلوط گردو ، گل رز و دارچین برای مواد میانی استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعهبرای مطالعه بیشتر در مورد آشپزی ، فیله مرغ کبابی با سبزیجات بخارپز را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا