آشپزی و تغذیه

نان شیر عسلی | طرز تهیه نان شیر عسلی | نان شیر عسلی لطیف و خوشمزه

نان شیر عسلی نوعی پخت است که بسیار نرم ، لطیف و از پنبه تهیه شده است. این نان برای کسانی که می خواهند در خانه نان بپزند یک انتخاب عالی است.

نان شیر با عسل

همانطور که از نامش پیداست ، از شیر عسل در ساخت آن استفاده می شود. همچنین می توانید شیر عسل را خودتان در خانه تهیه کنید یا آن را به صورت آماده خریداری کنید. برخلاف نامش ، شیر عسلی از شیر با عسل تهیه نمی شود ، بلکه نوعی شیر تغلیظ شده است که در انواع دسرها و کیک ها استفاده می شود. امروز در مجله دلتا تهیه شده است نان شیر با عسل ما به شما می آموزیم که با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه نان با شیر با عسل

  • 3 و 1/4 پیمانه آرد
  • خمیر فوری 2 و 1/4 قاشق چایخوری
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/4 فنجان شیر عسل
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1/4 فنجان کره نرم
  • یک فنجان شیر

اجزای بافت و شیشه

  • یک زرده تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • کره نرم 2 قاشق غذاخوری
  • شیر با عسل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان با عسل و شیر با آماده سازی سریع

مرحله 1: مواد را مخلوط کنید

ابتدا در یک کاسه بزرگ شیر ولرم ، شیر عسل ، شکر ، تخم مرغ و خمیر فوری را با هم مخلوط کنید (اگر خمیر شما خمیر فوری نیست ، ابتدا آن را با شیر مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر کنید تا کف کند ، سپس آن را به شیر اضافه کنید. مواد خمیر) مخلوط شوند.

مرحله 2: آرد را اضافه کنید

مواد بالا را با همزن دستی یا همزن برقی با تیغ مخصوص ورز دادن می زنیم تا کم کم مخلوط شود ، سپس آرد و نمک را با هم مخلوط کرده ، مواد را مخلوط کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر به دست آید ، سپس کره را اضافه می کنیم.

مرحله سوم: خمیر نان را با شیر و عسل بالا بیاورید

پس از افزودن کره ، باید به دمای اتاق برسد و نرم شود ، خمیر باید ورز داده شود. برای ورز دادن خمیر ، می توانید آن را به مدت 15 دقیقه روی سطح آرد پاشی شده خوب ورز دهید یا خمیر را با دستگاه ورز دهید تا نرم و یکدست شود. خمیر را در یک کاسه بریزید و بگذارید استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 4: نان شیر عسلی را آماده کنید

بعد از اینکه خمیر دو برابر شد. شما باید آن را به دو قسمت تقسیم کنید. دو تکه نان شیر عسلی خواهید داشت. حالا هر قسمت را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و ببافید و داخل قالب قبلی رنگ شده قرار دهید.

مرحله 5: نان شیر عسلی را بپزید

بگذارید خمیر دوباره به مدت 45 دقیقه بالا بیاید. برای دستمال ، زرده تخم مرغ را بزنید و روی نان بمالید و برای تزیین از چند تکه بادام استفاده کنید. نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد. در نهایت ، باید لعاب را روی نان بگذارید ، برای تهیه آن ، کره ای که به دمای اتاق رسیده است را با شیر عسل مخلوط کرده و روی نان داغ قرار دهید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه نان شیر عسلی

  • درجه حرارت را برای پخت در اجاق برقی و توستر روی 20 درجه پایین تر تنظیم کنید.
  • برای نرم شدن نان بلافاصله پس از بیرون آوردن از فر ، آن را در پلاستیک قرار دهید زیرا داغ است و آن را در نایلون قرار دهید.
  • می توانید خمیر فوری را از لوازم شیرینی درست کنید.
  • شیر عسل از مخلوط شیر ، شکر و کره تهیه می شود.

پیشنهاد مطالعه: برای انواع خوشمزه ها ، مغول خوشمزه روسی با گردو و دارچین را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا