آشپزی و تغذیه

نان دارچینی | نان | طرز تهیه نان دارچینی | نان دارچینی با مایه خمیر

سعی کنید از دارچین در غذا یا شیرینی های خود استفاده کنید زیرا دارای خواص زیادی مانند سلامت قلب ، گردش خون را بهبود می بخشد و همچنین در تسکین دردهای عضلانی بسیار مفید است.

نان دارچینی

کیک رول دارچینی یا نان رول دارچینی یکی از خوشمزه ترین دسرها است. این دسر خوشمزه بسیار مغذی است و برای تنقلات کودکان مناسب است. امروز در مجله دلتا ، طرز تهیه شیرینی رول دارچینی نان دارچینی ما به شما می آموزیم که با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر رول دارچین

  • 1/4 فنجان آب ولرم
  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • کره 90 گرم
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 فنجان شکر برای خمیر
  • آرد سفید 3.5 تا 4 فنجان
  • 3/4 فنجان شیر

مواد لازم برای تهیه مواد میانی خمیر رول دارچین

  • یک پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 قاشق غذاخوری دارچین
  • کره 60 گرم

طرز تهیه خمیر رول دارچین

مرحله اول: تهیه خمیر

ابتدا 1/4 فنجان آب را در یک کاسه بریزید ، خمیر ترش و 1 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید ، هم بزنید و درب آن را به مدت 10 دقیقه بگذارید. (دمای آب باید 55 درجه باشد ، یعنی اگر دست خود را در آب فرو کردید ، گرما را احساس کنید اما نسوزید).

مرحله دوم: خمیر را ورز دهید

کره را قبل از بلوغ در دمای اتاق قرار می دهیم ، سپس آن را در ظرفی می ریزیم ، تخم مرغ ، شکر ، شیر و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و بعد از پختن خمیر آن را اضافه کرده و شروع به افزودن آرد می کنیم و این کار را انجام می دهیم. آرد را در چند مرحله اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر ورز داده شود ، مقدار آرد اضافه شده بستگی به جنسیت دارد ، ممکن است کمی بیشتر یا کمتر از مقدار ذکر شده در دستور آرد طول بکشد. وقتی خمیر یکدست شد ، آن را روی سطح کار بگذارید و 10 دقیقه ورز دهید ، سپس به مدت 2 ساعت در یک کاسه چرب شده قرار دهید تا خمیر یکدست شود.

مرحله سوم: مواد اولیه را آماده کنید

شکر قهوه ای را با دارچین مخلوط کرده و کنار بگذارید. کره را آب کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4: رول دارچین را رول کنید

وقتی خمیر به اندازه خود رسید پف را با مشت بگیرید و روی سطح کار به شکل مستطیل (ابعاد 40 * 60) باز کنید ، سپس کره ذوب شده سرد را روی خمیر بمالید ، سپس مخلوط شکر و دارچین را بپاشید. خمیر را روی خمیر می گذاریم و شروع به چرخاندن می کنیم ، سپس آن را با چاقو تیز به 12 قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم: رول دارچین را بپزید

کف ظرف 20×30 را چرب کرده و رول دارچین را در آن قرار دهید ، سپس شیرینی ها را بپوشانید و بگذارید یک ساعت دیگر تخمیر شود. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 190 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و بعد از سرد شدن رول دارچین را به دلخواه روی کیک تزئین کنید. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه شیرینی رول دارچینی

  • برای نرم نگه داشتن خمیر ، از یک تابه آب داخل فر استفاده کنید تا نان خشک نشود.
  • شکر سفید را می توان با شکر قهوه ای جایگزین کرد.
  • می توانید به جای کره از مارگارین استفاده کنید.
  • استفاده از قاشق چوبی کیفیت خمیر را افزایش می دهد.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه یک تارت شکلاتی ساده و خوشمزه بدون خامه را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا