آشپزی و تغذیه

نان تابه ای | طرز تهیه نان تابه ای | طرز تهیه نان بدون فر | نان بدون فر


نان پخته شده نان ساده ای است که بدون مخمر تهیه می شود. این نان بسیار لطیف و سبک است و در ماهیتابه نچسب و بدون روغن زیاد پخته می شود. این نان را می توان با پنیر در وعده صبحانه و شام یا با غذاها و سوپ های مختلف سرو کرد.

تابه پخت

تابه پخت یکی از انواع نان هایی است که بدون خمیر مایه تهیه می شود و می توانید آن را خیلی سریع و راحت در منزل و بدون وسایل خاصی تهیه کنید. همچنین می توانید از آن برای صبحانه و شام یا عصر همراه با نان استفاده کنید. این نان نیاز به استراحت زیادی ندارد و خیلی سریع تهیه می شود و بافت و طعم منحصر به فردی دارد اما ماندگاری آن نسبتا کوتاه است زیرا از مواد نگهدارنده استفاده نمی کند. اما مهمترین مزیت این پخت استفاده از چندین ماده از مواد است که در همه خانه ها به راحتی و مقرون به صرفه است. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • آرد سفید 4.5 پیمانه
  • 2 فنجان آب ولرم
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • 100 گرم کره
  • نصف فنجان روغن مایع
  • پیتزا پنیر به مقدار لازم

طرز تهیه نان

طرز تهیه نان

مرحله اول

آرد و نمک را در ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس شروع به اضافه کردن آرد کنید. بسته به نوع آرد مصرفی، ممکن است آرد کم و بیش مصرف شود. سپس باید کم کم در آب ولرم بریزید تا خمیر کم کم جمع شود. سپس خمیر را با دست به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم شود.

فاز دوم

کره را با روغن مایع مخلوط کرده و کنار بگذارید. خمیر را به 10 چانه مساوی تقسیم کنید. سپس هر چانه را با کف دست فشار دهید تا کمی گرد شود. سپس مخلوط کره و روغن را در ظرفی بریزید و بگذارید 20 دقیقه بماند.

سطح سوم

حالا یکی از چانه های چرب شده را روی سطح چرب قرار دهید و با میخ یا دست باز کنید. خمیر باید به شکل مستطیل باز شود. وسط خمیر را تا کنید تا به پنیر پیتزای مورد نظر برسید و مانند پاکت تا کنید. سپس یک چانه دیگر از خمیر برداشته و باز می کنیم، حالا نان قبلی را که با پنیر درست کرده بودید وسط این خمیر قرار می دهیم و تا می کنیم و با پیچ کمی باز می کنیم.

مرحله چهارم

برای پخت نان، ماهیتابه نچسب را چرب کرده و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس خمیر باز شده را در تابه قرار دهید و صبر کنید تا پف کند و بپزد. سپس برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید.

طرز تهیه نان بدون فر

نکات کلیدی در تهیه ظرف پخت نپخته

  • افزودن پنیر به این نان اختیاری و قابل تغییر است.
  • می توانید مقداری از کره ذوب شده را در حالی که نان در تابه است دوباره روی آن بریزید.
  • برای باز شدن خمیر حتما دست ها را چرب کنید.
  • این نان را می توانید به روشی ساده و گرد درست کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه کیک پسته و هل ساده و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا