آشپزی و تغذیه

میرزا قاسمی با کدو | طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو | طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو

میرزا قاسمی با کدو تنبل یک غذای لذیذ است که رقیب بسیار خوبی برای میرزا قاسمی با بادمجان است ، با این تفاوت که میرزا قاسمی سالم تر ، کم کالری و رژیم غذایی است و طعم بسیار خوبی دارد.

میرزا قاسمی با کدو تنبل

کدو سبز بسیار مغذی است ، سرشار از انواع ویتامین ها است و برای کاهش فشار خون یا دیابتی ها بسیار مناسب است. کدو همچنین در طولانی مدت احساس سیری می دهد و متابولیسم بدن را افزایش می دهد. امروز در مجله دلتا کدو حلوایی میرزا قاسمی ما به شما سوپ آموزش می دهیم به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی با کدو سبز

  • یک کیلو کدو سبز
  • گوجه فرنگی 5 عدد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • سیر 3 اونس
  • کره 50 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم
  • آب یا آب پرتقال به مقدار دلخواه به میزان دلخواه

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو تنبل

مرحله اول: کدو سبز را آماده کنید

کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید ، سپس کدوها را پوست بگیرید ، رنده کرده و آب کنید ، راه بعدی این است که کدوها را رنده کنید.

مرحله 2: کدو تنبل را بپزید

کدوی خرد شده یا رنده شده را با کره و کمی روغن در تابه بریزید و مواد را خوب تفت دهید تا آب کدو جذب شود. نیازی به افزودن آب بیشتر نیست زیرا خود کدو آب می ریزد. کدوها را با استفاده از چرخ گوشت برقی یا دستی برقی یا غذاساز له کرده یا رنده کنید.

مرحله سوم: سیر را اضافه کنید

کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و در تابه ای با کمی فلفل سیاه ، نمک و کدو سرخ کنید تا بوی سیر بگیرد و طعم خوبی داشته باشد.

مرحله 4: گوجه فرنگی ها را تفت دهید

گوجه فرنگی ها را بشویید و ریز خرد کنید ، رنده یا له کنید و با کمی کره و روغن در تابه سرخ کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. وقتی گوجه ها نرم و نرم شدند ، رب و کمی سیر را اضافه کنید. نمک را هم بزنید و زردچوبه و مواد را خوب تفت دهید تا خمیر نرم شود.

مرحله پنجم: میرزا قاسمی را با کدو آماده کنید

مخلوط رب گوجه فرنگی را به کدو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود و میرزا قاسمی خوب شود سپس نوبت به افزودن تخم مرغ ها می رسد که می توانید به دو صورت این کار را انجام دهید یا تخم مرغ ها را از وسط نصف کرده و روی میرزا قاسمی قرار دهید. کدو یا تخم مرغ را هنگام سرو هم بزنید و در میرزا بکوبید و به اشتراک بگذارید و خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ و کدو تنبل یکدست شوند ، سپس با نان تازه پخته سرو کنید. نوش جان

نکات اصلی تهیه میرزا قاسمی با کدو تنبل

  • اگر می خواهید آب میوه یا آب پرتقال اضافه کنید ، باید آن را به همراه رب گوجه فرنگی به کدو اضافه کنید.
  • می توانید فقط از پوره یا فقط گوجه فرنگی استفاده کنید ، اما ترکیب آنها طعم و رنگ غذا را بهبود می بخشد.
  • مقدار سیر اضافه شده بستگی به ذائقه شما دارد ، می توانید بیشتر یا کمتر اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آموختن طرز تهیه انواع غذاهای دهان آور ، در مورد پخت سبزیجات ، معطر و خوشمزه بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا