آشپزی و تغذیه

مقلوبه مرغ و بادمجان | مقلوبه پلو | طرز تهیه انواع پلو | پلوی عربی


یکی از خوشمزه ترین غذاهای عربی که معروف ترین آن پلو است که در مدل های مختلف و با مواد مختلف طبخ می شود.

مربای مرغ و بادمجان

پلو مقلوبا یکی از انواع پلوهای عربی است که بیشتر در لبنان تهیه می شود و شباهت زیادی به آن دارد China Te China با این تفاوت که فاقد ماست و تخم مرغ است. این پلو خوشمزه مانند سایر غذاها با مرغ و گوشت تهیه می شود و زمان تهیه آن بسیار کوتاه است. امروز در مجله دلتا مجلة مربای مرغ و بادمجان ما به شما یاد خواهیم داد که با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ریمل مرغ و بادمجان

  • 3 فنجان برنج
  • سینه مرغ
  • 2 عدد بادمجان
  • 2 گوجه فرنگی
  • یک پیاز
  • 2 حبه سیر
  • زعفران به اندازه کافی ضخیم دم می شود
  • یک عطر به جا می گذارد
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه در صورت نیاز

طرز تهیه ریمل مرغ و بادمجان

مرحله اول

برنج را در کمی آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید. برای تهیه این غذا فرقی نمی کند از سینه مرغ یا ران استفاده کنید. مرغ را با ادویه ، نمک ، برگ بو ، پیاز به 4 قسمت و سیر خرد شده در قابلمه بریزید ، روی آن آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا مرغ بپزد و پس از پخت ، مرغ را از آب خارج کرده و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

بادمجان را پوست بگیرید یا می توانید آن را خوب بشویید ، حلقه ای برش زده و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود ، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. زعفران را دم کرده بگذارید تا بنوشد و رنگی شود.

سطح سوم

برنج را روی اجاق بگذارید تا آرام بجوشد. بعد از نرم شدن برنج ، آنرا آبکش کرده و برنج آبکش شده را در ظرفی ریخته و زعفران را به آن اضافه کنید تا برنج پر از زعفران شود.

مرحله چهارم

روغن را در ته قابلمه بریزید و مرغ و بادمجان پخته شده را در ته قابلمه قرار دهید. نیمی از برنج را در قابلمه بریزید و آن را مانند کف ظرف خوب پاک کنید. مقداری برش مرغ ، بادمجان و گوجه فرنگی پخته شده را دوباره روی برنج قرار می دهیم ، سپس بقیه برنج را می ریزیم و اجازه می دهیم تا پلو به مدت 30 دقیقه مایع شود. در آخر می توانید از زرشک و بادام برشته شده خرد شده برای تزیین یا سرخ کردن چند بادمجان استفاده کرده و در کنار برنج قرار دهید. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه پلو عربی

  • در بین این پلو می توانید از سیب زمینی نیز استفاده کنید.
  • باقیمانده آب مرغ را دور نریزید و از آن برای تهیه آب مرغ استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید آب مرغ مراکشی یک غذای خوشمزه و تند است خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا