آشپزی و تغذیه

مسقطی کاراملی | طرز تهیه مسقطی کاراملی | مسقطی کاراملی ساده


مسقط به دلیل داشتن انرژی زیاد برای شام بسیار مناسب است و همچنین برای تقویت سیستم ایمنی و تقویت حافظه مفید است.

کارامل مسقطی

کارامل مسقطی این یکی از انواع مسقط است که به خاطر کارامل قندی اش مشهور است ، اما تاریخ مسقط به دو قرن پیش برمی گردد و در واقع یک نوع حلوا است ، اما فرایند پخت از دو مرحله تشکیل شده است. یعنی یکبار پخته می شود ، سپس به پخت خود ادامه می دهد و در یخچال به شکل خود ادامه می دهد. امروز در مجله دلتا مسقط کارامل ما به شما یک بازار شفاف و انعطاف پذیر حاوی نشاسته را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کارامل مسقط

  • یک پیمانه نشاسته
  • 6 فنجان آب
  • 3 فنجان شکر
  • رز تک مقیاس
  • زعفران تخمیر غلیظ شده مقداری
  • پودر هل یک قاشق چایخوری است
  • 25 گرم کره

نحوه تهیه بازار کارامل شفاف و انعطاف پذیر مسقط

مرحله 1: نشاسته را آماده کنید

برای تهیه مسقط کارامل ، باید از نشاسته گل رز استفاده کنید ، مراقب باشید ، بهتر است از نشاسته تازه استفاده کنید تا در مسقط بوی ترش ندهد. برای یک آزمایش ، می توانید آن را با کمی آب مخلوط کرده و سپس آب را دور بریزید. ، اما اگر از نشاسته تازه استفاده می کنید ، از آن استفاده کنید ، آن را با 6 فنجان آب سرد مخلوط کرده و کنار بگذارید تا نشاسته حل شود.

مرحله دوم: شکر را کارامل کنید

حالا 3 فنجان شکر (می توانید تا 3.5 فنجان به میزان دلخواه اضافه کنید) را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و کمی هم بزنید. بگذارید شکر کم کم شروع به آب شدن کند ، اما مراقب باشید تا زمانی که دانه های قند قهوه ای می شوند. کافی است.

مرحله سوم: نان کارامل مسقط

حالا مخلوط نشاسته را به شکر اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله شکر کم کم سفت می شود ، اصلا نگران نباشید ، زیرا بعد از 10 دقیقه کم کم محو می شود ، بنابراین هم بزنید تا بوی نشاسته خام از بین برود. سپس گلاب را با کمی مخلوط زعفران و هل اضافه کنید.

مرحله چهارم: کارامل مسقطی را آماده کنید

حالا کره را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا گربه شما کاملاً پخته و غلیظ شود قالب را بریزید و ظرف را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد ، سپس برش بزنید و به دلخواه سرو کنید. به نوش جان!

نکات اصلی در تهیه مسقط با کارامل با نشاسته

  • باید بگذارید تا روی حرارت خیلی کم بپزد و غلیظ شود و اصلاً نباید در برداشتن آن عجله کنید ، در غیر این صورت بوی نشاسته خام باقی می ماند.
  • در آخرین مرحله می توانید از آجیل به دلخواه استفاده کنید.
  • برای تزئین می توانید از گردو یا پودر نارگیل استفاده کنید.
  • اگر هل دوست ندارید ، می توانید از کمی اسانس وانیل استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه کیک گلابی و دارچینی را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا