آشپزی و تغذیه

مرغ عسلی در فر | طرز تهیه مرغ عسلی | خوراک مرغ عسلی

اگر طعم شیرین غذا را دوست ندارید باید بگوییم که غذای مرغ عسلی با وجود آب لیمو و سیر طعم ملاس دارد و اصلا شیرین نیست.

مرغ با عسل در فر

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه غذا را به شیوه ای جذاب به شما نشان دهیم مرغ با عسل در فر به شما یاد بدهم احتمالاً حتی به این فکر نکرده اید که روزی مرغ را با موادی مانند عسل مزه دار کنید. اما اگر این روش را امتحان کنید ، قطعاً عاشق آن خواهید شد. در اینجا همه تصاویر تهیه یک غذای خوشمزه مرغ عسلی آمده است ، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با عسل

  • هشت تکه مرغ
  • برگ گل رز گل همیشه بهار با چهار شاخه
  • آب سه عدد لیمو
  • سیب زمینی 750 گرم
  • کره پاستوریزه 50 گرم
  • سه قاشق غذاخوری عسل طبیعی
  • یک حبه سیر
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ظرف مرغ با عسل در فر

مرحله اول

برای تهیه یک ظرف مرغ با عسل ، ابتدا باید فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

فاز دوم

سپس یک کاسه با اندازه متوسط ​​بردارید و آب دو لیمو تازه را داخل کاسه بریزید. کره را در ماهیتابه ای روی اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. حالا عسل ، برگ سیر ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل را به آب لیمو اضافه کنید.

سطح سوم

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید ، سپس آنها را ریز خرد کنید. ما یک قابلمه بزرگ بر می داریم و تکه های مرغ را در انتهای قابلمه قرار می دهیم تا روی هم قرار نگیرند. اگر مرغ را روی هم قرار دهید ، ممکن است خوب نپزد.

مرحله چهارم

سیب زمینی ها را کنار تکه های مرغ بچینید و مخلوط کره و عسل را به مرغ اضافه کنید. مقداری نمک روی مرغ بپاشید. لیمو سوم را به هشت برش برش زده و آنها را به همان روش قرار دهید.

مرحله پنجم

مرغ را حدود نیم ساعت تفت دهید و هر چند دقیقه یکبار آن را بچرخانید تا طلایی شود. مرغ و مواد را به ظرف مناسب فر منتقل کرده و نیم ساعت دیگر در دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید. وقتی مرغ کاملاً پخته شد ، این غذای خوشمزه مرغ بر پایه عسل آماده سرو است. نوش جان!

طرز تهیه و سرو مرغ عسلی

  • برای سرو ، حتما آب مرغ و ادویه جات را در یک کاسه جداگانه سرو کنید.
  • مرغ عسلی را می توانید با برنج گربه ، به تنهایی یا با نان سرو کنید.
  • در کنار این غذای خوشمزه ، می توانید از سالاد کاهو یا سالاد کلم برای سرو استفاده کنید.
  • اگر به فر دسترسی ندارید ، همان قابلمه را ببندید تا کاملا پخته شود ، حدود نیم ساعت.
  • چون عسل مزه شیرینی دارد ، ما در کنار سیب زمینی از هویج استفاده نکردیم. اما اگر دوست دارید ، می توانید از هویج و سایر سبزیجات نیز استفاده کنید.
  • اگر طعم شیرینی در غذا را دوست ندارید ، به جای سه قاشق غذاخوری عسل از دو قاشق غذاخوری استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه مرغ پخته در فر سالم با سالاد کلم را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا