آشپزی و تغذیه

مرغ شکم پر با سبزی | طرز تهیه مرغ شکم پر با سبزیجات | مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یکی از محبوب ترین غذاها در جهان است. این غذای خوشمزه را می توان به روش ها و مواد مختلفی پخت. در این آموزش ، ما یکی از کامل ترین دستور العمل های پخت مرغ شکم پر را آماده کرده ایم.

مرغ پر شده با سبزیجات

با مقدار مواد موجود در این دستور غذا ، می توانید 4 نفر را سرو کنید مرغ پر شده با سبزیجات عرضه. اگر می خواهید مرغ شکم پر کم یا زیاد درست کنید ، کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه مرغ شکم پر را بیاموزید.

مواد لازم مرغ شکم پر

  • یک مرغ متوسط
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • کره 50 گرم
  • 4 حبه سیر
  • 2 عدد هویج
  • جعفری 25 گرم
  • گشنیز 25 گرم
  • نعنا و نعنا 25 گرم
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • بربری قاشق غذاخوری
  • زعفران با یک قاشق غذاخوری تهیه می شود
  • رب گوجه فرنگی
  • گردوی خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه مرغ پر شده با سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه مرغ شکم پر سبزیجات ، ابتدا سبزیجات را تمیز کرده ، بشویید و آبکش کنید. سبزیجات را به خوبی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و کنار می گذاریم ، سپس فر را باز کرده و روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود.

فاز دوم

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. سیر را ریز خرد کنید. کمی روغن در ماهیتابه بریزید. ابتدا پیازها را سرخ کنید ، سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید. به محض طلایی شدن سیر و پیاز ، کمی ادویه به آن اضافه کنید ، سپس سبزی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

سطح سوم

پس از سرخ کردن سبزیجات ، زرشک را اضافه کرده و مواد را سرخ کنید. گردوها را با چاقو خرد کرده ، با زعفران هم بزنید و به مواد اضافه کنید. در آخر رب گوجه فرنگی و رب انار را به مواد اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا بوی خام از بین برود. تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

سیب زمینی و هویج را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. مرغ را تمیز کنید و مواد را داخل تابه داخل شکم مرغ بریزید. شکم مرغ را در فواصل کوتاه با نخ و سوزن تمیز بدوزید.

مرحله پنجم

سطح مرغ را با کره بمالید. هویج و سیب زمینی خرد شده را داخل سینی بریزید. مرغ را روی آن قرار دهید تا زیر مرغ پر شود و بگذارید مرغ بپزد و به مدت 90 تا 120 دقیقه در فر کاملاً سرخ کنید. وقتی آماده شد مرغ را از فر خارج کرده و رشته های داخل شکم مرغ را دور بریزید. غذای خوشمزه شما آماده است. با سس سس کچاپ سرو می شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با خوشمزه ترین و خوشمزه ترین سوفله بادمجان ، یک غذای متفاوت و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا