آشپزی و تغذیه

مرغ بوربن


دستور العمل های زیادی وجود دارد که می توان با مرغ تهیه کرد. مرغ بوربون ممکن است نام عجیبی داشته باشد ، اما مطمئناً از طعم و طعم متفاوت آن لذت خواهید برد.

مرغ بوربن

امروز می خواهیم نحوه آماده سازی را بدانیم مرغ بوربن این یک غذای چینی خوشمزه با دستور العمل بسیار ساده است. این غذا ابتدا توسط یک سرآشپز چینی اختراع شد. آشپز در رستورانی در خیابان بوربن کار می کرد ، به همین دلیل این غذا به مرغ بوربن معروف شد. سفارش در اختیار شما برای 4 نفر مناسب است. تهیه این غذا بسیار آسان است و می توانید آن را در زمان کوتاهی در خانه تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. با مجله دلتا با من باش.

مواد لازم برای تهیه بوربون مرغ

  • سینه مرغ 1 کیلو بدون استخوان
  • 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
  • سه چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • یک چهارم فنجان آب سیب
  • یک سوم فنجان شکر
  • 2 قاشق غذاخوری سس سس کچاپ
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • نصف فنجان آب
  • 1/3 فنجان سس سویا

نحوه تهیه

  • روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید. تکه های مرغ را در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید تا رنگ آن کاملاً تغییر کند. سپس مرغ را از تابه برداشته و از روی حرارت بردارید.
  • مواد دیگر را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
  • سپس مرغ را دوباره به تابه و سایر مواد اضافه کرده و حرارت را کمی زیاد کنید تا مایع به جوش آید.
  • پس از جوشیدن مایع ، حرارت گاز را کم کرده و به مدت 20 دقیقه تا زمانی که هنوز داغ است مرتباً هم بزنید.
  • مرغ و مایع را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. این غذا را با برنج داغ سرو کنید و لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه ناردونی مرغ با زعفران ، خوشمزه و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

منبعباشگاه خبرنگاران جوان














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا