آشپزی و تغذیه

مرغ با پنیر و پیاز فرانسوی | طرز تهیه مرغ با پنیر فرانسوی | طرز تهیه مرغ فرانسوی


مرغ با پنیر فرانسوی و پیاز ، همانطور که از نامش پیداست ، یک غذای خوشمزه فرانسوی است که بسیار با ذائقه ایرانی ما مطابقت دارد.

مرغ با پنیر فرانسوی و پیاز

این غذا در تمام دنیا معروف و محبوب است. فقط کافی است کمی وقت بگذارید تا آماده شود تا نتیجه خوب شود. شما می توانید این غذای خوشمزه را برای انواع غذاهای خود تهیه کنید و مطمئن باشید که طعم آن را دوست خواهید داشت. برای تهیه این غذا بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. امروز در مجله دلتا مجلة مرغ با پنیر فرانسوی و پیاز ما اجازه میدیم که بدونید. با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه مرغ با پنیر فرانسوی و پیاز

  • 2 سینه مرغ
  • 5 پیاز زرد
  • 2 قاشق چایخوری آرد
  • کره 20 گرم
  • 1 آب مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق چایخوری
  • دو برش پنیر
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
  • یک سوم قاشق چای خوری نمک بزنید
  • پول فلفل فلفل یک ششم قاشق چای خوری
  • آویشن یک چهارم قاشق چای خوری
  • جعفری و پیاز ، برای تزئین ، در صورت نیاز

طرز تهیه مرغ با پنیر فرانسوی و پیاز

مرحله اول

ابتدا سینه های مرغ را در یک بشقاب ریخته و نمک ، فلفل سیاه و کمی پودر سیر را اضافه کرده و مواد را با مرغ خوب مخلوط می کنیم تا مرغ مزه دار شود. اگر سینه مرغ خیلی بزرگ است ، آن را از وسط نصف کنید. مقداری روغن درون تابه می ریزیم تا گرم شود و سینه های مرغ را در ماهی تابه با روغن خوب سرخ می کنیم ، سپس آنها را از ظرف خارج کرده و در بشقاب می گذاریم و آنها را درون فویل می پیچیم تا سینه مرغ را با حرارت آنها چرب کنیم.

مرحله دوم

پیازها را پوست بگیرید ، ریز خرد کنید و در همان ماهی که مرغ را سرخ کرده و کره را اضافه کنید قرار دهید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه بجوشد. باید پیاز را وارونه کنید تا به رنگ دلخواه برسد ، سپس سرکه بالزامیک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. سپس آرد را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا بوی آرد خام از بین برود.

سطح سوم

حالا آب مرغ را در آب ولرم حل می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم ، خوب هم می زنیم تا مواد جذب شود و کمی آویشن روی مواد می ریزیم. حالا سینه مرغ را در قابلمه بریزید و درب ظرف را بگذارید تا سس غلیظ با طعم ها مخلوط شود.

مرحله چهارم

وقتی سس غلیظ شد ، باید برش های پنیر را روی مرغ قرار دهید و دوباره درب ظرف را بگذارید تا پنیر ذوب شود. به همین راحتی مرغ با پنیر و پیاز فرانسوی آماده است. با نان تست و کمی جعفری تزئین کنید. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه مرغ فرانسوی

  • اگر کمی وقت دارید ، 1 قاشق غذاخوری شکر به پیازها اضافه کنید تا زودتر کاراملی شوند.
  • پیازها را به طور مساوی برش دهید تا یکدست قهوه ای شود.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید آب مرغ مراکشی یک غذای خوشمزه و تند است خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا