آشپزی و تغذیه

مرغ با سس قارچ | طرز تهیه مرغ با سس قارچ | دستور پخت مرغ با سس قارچ

مرغ یک غذای محبوب است ، بنابراین دستورالعمل های مختلفی برای مرغ وجود دارد. از خورش گرفته تا کباب و ساندویچ.

مرغ با سس قارچ

مرغ با سس قارچ استثنایی طعم بی نظیر و فراموش نشدنی دارد. قارچ ها پتاسیم زیاد و سدیم کمی دارند که به کنترل فشار خون کمک می کند. کروم موجود در قارچ به تنظیم قند خون کمک می کند. از آنجا که کالری کمی دارد و سرشار از پروتئین است ، برای کاهش وزن مفید است. از همه مهمتر ، قارچ طعم خوشمزه ای دارد. فقط طعم مرغ را با طعم قارچ به خاطر بسپارید. شما قطعاً باید نحوه تهیه غذا را تعیین کنید مرغ با سس قارچ مجله دلتا را بخوانید و بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه

  • روغن مایع – 2 قاشق غذاخوری
  • شش ران مرغ
  • یک فنجان و یک چهارم آب مرغ
  • کره 50 گرم
  • پیاز خرد شده
  • 400 گرم قارچ خرد شده
  • یک پیمانه کرم
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • سه حبه سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه یک غذای مرغ ساده با سس قارچ

مرحله اول

یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و خوب گرم کنید. ران مرغ را به روغن مایع آغشته کرده و در ماهی تابه داغ به مدت هشت تا 10 دقیقه تفت دهید. به حدی که پوست روی آنها کاملا قرمز و طلایی می شود. مرغ سرخ شده را به یک قابلمه منتقل کنید.

فاز دوم

آب مرغ یا آب مرغ را روی مرغ سرخ شده بریزید تا مرغ را کاملاً بپوشاند. نمک و فلفل اضافه کنید. آن را در تابه بریزید و بگذارید آب کاملاً بجوشد. مرغ باید 30 تا 35 دقیقه پخته شود.

سطح سوم

وقتی مرغ در حال پخت است ظرف را خالی کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. پیاز خرد شده را داخل کره ریخته و به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا نرم و عسل شود.

مرحله چهارم

قارچ را اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید تا نرم شود. در این مرحله به هیچ عنوان نمک به قارچ ها اضافه نکنید زیرا نمک مانع از خوب سرخ شدن قارچ ها می شود. وقتی رنگ قارچ تغییر می کند. سه حبه سیر بزرگ (به سلیقه خود) رنده کنید و روی قارچ ها بریزید.

مرحله پنجم

دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. کمی آب مرغ (یا شیر کم چرب در صورت تمایل) روی قارچ ها بریزید. روی حرارت متوسط ​​به مدت شش تا هشت دقیقه بپزید تا آب دو سوم کاهش یابد و غلیظ شود.

مرحله ششم

خامه را به مخلوط قارچ در حال جوش اضافه کنید و بگذارید کمی دم بکشد. اکنون زمان اضافه کردن مرغ سرخ شده و پخته شده است. اجازه دهید مرغ به مدت دو تا سه دقیقه با سس قارچ خوب مخلوط شود. سپس شعله را خاموش کنید. بگذارید مدتی بجوشد و سپس سرو کنید.

چند یادداشت

  • نیازی به گرم شدن روغن در ماهیتابه نیست. یک روغن مایع مانند آفتابگردان ، کلزا یا روغن زیتون را روی ران مرغ بمالید و سپس آنها را در یک ماهیتابه داغ قرار دهید تا سرخ شود. سعی کنید زیاد داغ نشود تا روغن نسوزد.
  • هر طرف مرغ را به مدت چهار تا پنج دقیقه سرخ کنید. اگر مرغ هنوز به تابه چسبیده است کمی تکان دهید ، یعنی خوب سرخ نشده است.
  • پیاز مورد نیاز نیست. اگر آن را دوست ندارید ، می توانید آن را از ترکیب سس حذف کنید.
  • اگر ران مرغ را دوست ندارید ، از سینه مرغ استفاده کنید. البته ، اگر این غذا از سینه مرغ تهیه شود ، کالری و چربی کمتری دارد.
  • یک غذای مرغ ساده با سس قارچ که می توانید آن را با برنج یا پاستا سرو کنید.
  • هنگام تهیه یک غذای مرغ ساده رژیمی ، کافی است مقدار خامه را نصف کرده و شیر کم چرب جایگزین کنید.

پیشنهاد مطالعه: در ادامه با نحوه تهیه انواع پیراشکی خوشمزه ، ساده و خوشمزه مرغ و قارچ آشنا شوید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا