آشپزی و تغذیه

ماهی کیلکا سوخاری | طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری | دستور پخت ماهی کیلکا سوخاری

ماهی کیلکا سرشار از ویتامین های A ، D ، E است که برای بدن بسیار مفید است.

ماهی کیلکا

ماهی کیلکا سرخ شده این یک غذای سرخ شده بسیار دلپذیر است که با خمیر سفت پوشانده شده و در روغن داغ سرخ شده است. ماهی کیلکا بسیار اقتصادی ، بسیار خوشمزه است ، حاوی ویتامین ها و خواص ماهی است. این ماهی منحصراً در دریای خزر صید می شود. از دیگر غذاهای دریایی میگو پلو است که قبلاً به شما آموزش داده ایم. امروز در مجله دلتا طرز تهیه ماهی کالیکا سرخ شده با آرد و آبجو را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه ماهی کیلکا

  • جعبه ماهی کیلکا علبة
  • قاشق غذاخوری زعفران
  • قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک ، فلفل سیاه ، ادویه ماهی و پودر سیر در صورت نیاز

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • 2 عدد تخم مرغ
  • آبجو یک سنج کلاسیک
  • پودر بیکینگ قاشق غذاخوری
  • 2 فنجان ارد
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و زردچوبه در صورت لزوم

طرز تهیه ماهی کیلکا سرخ شده با آرد و آبجو

مرحله اول

ابتدا باید ماهی کیلکا را تمیز کنید. برای تمیز کردن ماهی ابتدا سر ماهی را با دست برداشته و شکم ماهی را باز کنید. با یک فشار ستون فقرات ، محتویات شکم و دم را بردارید. شما به همین راحتی کیلکا را تشکیل می دهید.

مرحله دوم

برای چشیدن ماهی ، فیله ماهی را در یک کاسه بریزید. سپس ادویه ها ، زعفران و آبلیمو را اضافه کرده و مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا ادویه جات به همه فیله ها برسند. سپس درب ظرف را گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا تمام شود.

سطح سوم

تخمها را درون کاسه ای شکسته و آنها را با همزن دستی بزنید تا از لخته خارج شوند. سپس ادویه ها ، نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. سپس بیکینگ پودر و آبجو را اضافه کرده و کمی هم بزنید ، در پایان آرد را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. غلظت مواد باید همان ماست باشد.

مرحله چهارم

سپس روغن را درون شیر در حال جوش ریخته تا گرم شود. سپس کیلکا با طعم را از یخچال خارج کنید و دانه ها را درون مخلوط ورز دهید و تکان دهید تا مواد اضافی اضافه شود. سپس روغن داغ را بریزید و متوجه خواهید شد که خمیر خیلی سریع پف می کند. ماهی را خوب برگردانید تا طلایی شود ، در انتها آن را روی یک دستمال با روغن قرار دهید و با سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان.

نکات اصلی تهیه کیلکا سرخ شده

  • برای طعم دادن به ماهی می توانید از ادویه مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • اگر خمیر را اندازه گرفتید ، کمی آبجو بیشتر کنید و اگر نازک است ، از آرد بیشتری استفاده کنید
  • اگر آزمایش کردید و متوجه شدید خمیر ترد نیست ، کمی بکینگ پودر به خمیر اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، در مورد سوپ آلبالو ، یک سوپ خوشمزه و غنی مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا