آشپزی و تغذیه

ماهی سالمون کبابی | طرز تهیه ماهی سالمون | دستور پخت ماهی سالمون


ماهی قزل آلا یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست. امروز طرز تهیه و چشیدن ماهی قزل آلا را به شما آموزش می دهیم.

ماهی سالمون گریل شده

ماهی غذایی است که روش های پخت زیادی دارد. از جنوب کشور تا شمال ، هر یک از آنها به روش های مختلف و با ادویه جات مختلف ماهی می پزند ، اما ماهی سالمون گریل شده این یک وعده غذایی سرشار از پروتئین و خواص است که ما می خواهیم طعم و طعم متفاوتی داشته باشیم. منتظر مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا

  • ماهی قزل آلا کامل
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1 لیمو (برش خورده)
  • ریحان و جعفری تازه ، برای تزئین ، در صورت نیاز
  • چند عدد گوجه گیلاسی

نحوه تهیه ماهی سالمون گریل شده

مرحله اول

فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ماهی قزل آلا را به درستی روی تخته بگذارید. کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و در روغن زیتون ، شکر قهوه ای و مقداری نمک و فلفل بریزید.

فاز دوم

ماهی قزل آلا را در ظرف مناسب فر قرار دهید. گوجه فرنگی گیلاس را روی ماهی قرار دهید و حدود 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی داخل ماهی صورتی می شود ، بدان معنی است که پخته شده است.

از فر خارج کرده و مقداری آب لیمو روی ماهی بریزید و در ظرف مناسبی سرو کنید. برش های لیمو ، جعفری و ریحان تازه را برای تزئین در کنار ظرف قرار دهید.

نکاتی در مورد نحوه تهیه

  • در صورت تمایل می توانید فر را برای چند دقیقه روی گریل قرار دهید تا سطح ماهی سرخ و ترد شود.
  • هنگام سرو می توانید پوست ماهی را جدا کنید.
  • فراموش نکنید که طعم ماهی تازه چیز دیگری است. بنابراین سعی کنید هر بار ماهی تازه بپزید و ماهی را فریز نکنید.
  • می توانید از سبزیجات دیگر مانند پیاز ، شوید ، نعناع و حتی چغندر برای تزئین یا ماهی استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه سوپ عدس ، غنی شده و سرشار از آهن را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا