آشپزی و تغذیه

لوبیا کباب | طرز تهیه لوبیا کباب | دستور پخت لوبیا کباب | خوراک لوبیا کباب


در مورد این غذای خوشمزه در کتب تاریخ گیلان زیاد صحبت شده است و گفته می شود در قدیم به دلیل ارزان بودن لوبیا و استفاده از برش های چرب گوشت ، می توان این غذا را با هزینه کم تهیه کرد.

لوبیا بو داده

لوبیا بو داده معمولا در کافه های سنتی رشت به عنوان صبحانه سرو می شود. البته این غذا را می توان در وعده های مختلف غذایی روز میل کرد. هر یک از مواد تشکیل دهنده این غذا ، یعنی کباب و لوبیا ، جداگانه تهیه می شود. سپس هنگام سرو ، تکه های گوشت کبابی به غلاف لوبیا اضافه می شود. با صبحانه گیلانی مورد علاقه خود ، غلات کباب رشت ، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب رشت

  • گوشت شنجیه: نیم کیلو
  • یک عدد پیاز: عدد
  • گوجه فرنگیها: عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: کافی است
  • نمک و فلفل سیاه کافی است
  • لوبیا چیتی: دو عدد پیمانه
  • سیر: دو عدد غلات
  • سیب زمینی: عدد
  • روغن مایع کافی است
  • اب: چهار ترازو

طرز تهیه دانه های کباب رشت

مرحله اول

ابتدا ظرف لوبیا را آماده می کنیم. لوبیا را یک شب در آب خیس کنید تا تورم برطرف شود. لوبیاهای خیس خورده را با چهار فنجان آب در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا لوبیاها به آرامی بپزد. پیاز را ریز خرد کنید. ماهیتابه ای بر می داریم ، مقداری روغن در آن می ریزیم و روی آتش می گذاریم. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

فاز دوم

بعد از تغییر رنگ پیازها و طلایی شدن ، نیمی از پیاز را برداشته و کنار بگذارید. حالا دو حبه سیر و گوجه فرنگی را برش زده و به ماهی اضافه می کنیم. همه مواد را خوب تفت دهید. سپس مواد را به حبوبات پخته شده اضافه کنید. سیب زمینی را نصف کرده و به حبوبات اضافه کنید.

سطح سوم

وقتی سیب زمینی ها پخت ، آنها را از قابلمه خارج کنید. سپس آن را با چنگال خرد کنید. سیب زمینی پوره شده را به باقی پیاز سرخ شده در ماهیتابه اضافه کنید. آنها را با مقداری نمک و فلفل سیاه تفت دهید. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و هم بزنید. حالا مواد داخل تابه را به ظرف غذا اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از افزودن مواد به غذا ، حرارت شعله را کم کنید و بگذارید غذا به آرامی بجوشد. حدود یک ساعت و نیم طول می کشد تا روی حرارت معمولی بپزد تا غلاف لوبیا کاملاً سفت شود. در همین حین ، کباب شانجیا را آماده کنید. تکه های شینگا را با کمی نمک ، فلفل ، پیاز رنده شده و سیخ مزه دار کنید. پس از تنظیم غذا ، پنجه ها را روی گریل گریل کنید. ظرف حبوبات را در ظرف مورد نظر بریزید و با کباب مرغ داغ سرو کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا