آشپزی و تغذیه

لوبیا پلو با مرغ | طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ | دستور پخت لوبیا پلو با مرغ


لوبیای پلو یکی از محبوب ترین پلوهای ایرانی است که با لوبیا سبز تهیه می شود و لوبیا سبز برای مبارزه با سرطان ، سلامت قلب و استخوان بسیار مفید است.

برنج و لوبیا

لوبیای مرغ پلو یکی از روش های تهیه لوبیای مرغ پلو این است که علاوه بر طعم خوب ، تهیه آن نیز آسان است. می توانید مرغ را با توجه به سلیقه خود از چند طریق تهیه کنید ، می توانید آن را بجوشانید و سپس با مواد مخلوط کنید یا به صورت مکعب برش بزنید یا مرغ را به درستی آماده کنید و با لوبیا پلو سرو کنید امروز در مجله دلتا ، طرز تهیه لوبیای پلو خوشمزه با مرغ را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه لوبیای مرغ پلو

  • 3 فنجان برنج
  • سینه یا فیله مرغ
  • لوبیای سبز 200 گرم
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 گوجه فرنگی
  • یک پیاز
  • زعفران به اندازه کافی ضخیم دم می شود
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، زیره ، دارچین و ادویه های پلو در صورت نیاز

طرز تهیه لوبیای مرغ پلو

مرحله اول

ابتدا برنج را خوب بشویید و آن را در کمی آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید. سینه های مرغ بدون استخوان را برش داده و به صورت مکعب های کوچک برش دهید. بالا و پایین لوبیا سبز را خرد کنید ، برش بزنید و خرد کنید تا مزه دار شود ، سپس آن را بپزید یا با یک نمک بپزید.

مرحله دوم

سپس پیاز را ریز خرد کرده و در تابه ای با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. سپس سینه مرغ را با نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

سطح سوم

سپس لوبیا سبز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود. در آخر پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا آب گوجه فرنگی خارج شود. سپس تمام ادویه ها را اضافه کنید ، کمی زعفران هم بزنید ، مقدار کمی آب روی مواد بریزید و مواد پخته شده و رب گوجه فرنگی را بگذارید تا سبک شود. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند ، سپس بعد از غلیظ شدن آنها را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

سپس برنج را روی آتش بگذارید و برنج را بپوشانید. وقتی برنج نرم شد ، آن را آبکش کرده و ته قابلمه را روی یک ظرف کنجد یا سیب زمینی ساده قرار دهید. کمی برنج و مقداری رب لوبیا به پلو اضافه کنید و هم بزنید ، سپس لایه ها را تکرار کنید و بگذارید تا پلو به مدت 35 دقیقه بجوشد. در آخر کمی زعفران و کره را روی برنج بریزید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ، طرز تهیه خرده سبزیجات با مرغ خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا