آشپزی و تغذیه

قیمه با گوشت چرخ کرده | طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده | خورشت قیمه لاهیجانی

لاهیقانی ها از روش متفاوتی برای پختن آب گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و نذر می کنند گوشت چرخ کرده را در ماه محرم بپزند.

گوشت چرخ کرده با گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده یک روش فوری برای تهیه گوشت چرخ کرده است ، وقتی می خواهید سریع گوشت چرخ کرده خوشمزه را برای مهمان یا خانواده آماده کنید ، می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. یکی از ترفندهای پر کردن این است که لپه ها را خیس کرده و کمی روی حرارت ملایم بگذارید ، زیرا این امر باعث ایجاد بوی نامطبوع می شود و هرگز از آب لیمو برای چاشنی استفاده نکنید ، و فقط از لیموترش عمانی برای تهیه یک فیله خوشمزه استفاده کنید. با آموزش نحوه آماده سازی با مجله دلتا همراه باشید گوشت چرخ کرده با گوشت چرخ کرده به

مواد لازم برای تهیه گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده (گوشت گوسفندی یا مخلوط) 2 کیلوگرم
  • سه فنجان میخک خام
  • سه عدد پیاز
  • رب گوجه فرنگی یک هفته تا 10 قاشق غذاخوری
  • 10 عدد سیب زمینی شیرین
  • 12 عدد لیمو
  • قاشق گل رز
  • قاشق دارچین
  • قاشق شکر
  • نصف فنجان زعفران تخمیر شده
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه گوشت چرخ کرده برای هایجان

مرحله اول

باید بدانید که پیاز فراوان یکی از رازهای پخت سوپ مجلس است. قبل از هر کاری ، پیاز را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه داغ روغن زده قرار دهید.

وقتی پیازها طلایی شدند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. بعد از تفت دادن گوشت ، رب ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.

فاز دوم

پای خود را در آب گرم جاری فرو کنید و بین لایه ها مکث کنید تا خشک شود. وقتی رب گوجه ای که به گوشت اضافه کردید خوب سرخ شد ، دارچین و گشنیز را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد از سه تا چهار دقیقه ، هشت فنجان آب روی مواد بریزید. وقتی آب به جوش آمد شعله را کم کنید. در همین حین ، یک لیمو را سوراخ کرده و در آب جوش بریزید. بعد از 10 دقیقه آب لیمو را صاف کرده و داخل قابلمه سوپ بریزید.

سطح سوم

بعد از یک ساعت که سوپ کمی خنک شد و مواد با هم پخت ، زعفران ، گلاب و شکر را اضافه کنید. نیم ساعت پس از افزودن این مواد می توانید سوپ را سرو کنید. البته ، اگر متوجه شدید که هنوز خیلی آبدار است ، می توانید مقدار بیشتری زیر غذا اضافه کنید تا کمی آب جوش بیشتری جمع آوری شود.

در همین حال ، سیب زمینی ها را خرد کرده و سرخ کنید تا سوپ خوشمزه تزئین شود.

نکاتی در مورد پخت گوشت گاو چرخ کرده

  • تا جایی که ممکن است سیب زمینی ها را به صورت ورقه های نازک و به ارتفاع حدود سه اینچ خرد کنید. از ریختن چیپس روی سوپ خودداری کنید. آبگوشت شکم پر مجلسی بخشی از طعم خوب خود را مدیون سیب زمینی سرخ کرده است.
  • می توانید دارچین و گلاب را از این دستور حذف کنید. اما اگر نظر ما را می خواهید ، چاشنی قربانی بدون بوی دارچین و بوی گل رز یک چیز کوچک خواهد داشت.
  • گل رز را زود به غذا اضافه نکنید. پانزده دقیقه تا نیم ساعت قبل از پایان پخت بهترین زمان برای افزودن گلاب است.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه چاشنی تبریزی با ادویه جات خاص را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا