آشپزی و تغذیه

قورمه گوشت | طرز تهیه قورمه گوشت | قورمه گوشت خوشمزه


می توانید گوشت بره را با برنج زعفرانی یا رشته فرنگی ساده تهیه و میل کنید.

تکه گوشت

تکه گوشت این غذا که از گوشت گوسفند و گوسفند تهیه می شود ، یک غذای خوشمزه ، ساده و عالی است که تهیه آن بسیار آسان است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه بره با دم را به شما آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه گوسفند

  • گوشت گوسفندی 600 گرم
  • دم گیره 100 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • 2 فنجان آب
  • یک بوی واحد به جا می گذارد
  • چوب دارچین
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه گوسفند با دم

مرحله 1: گوشت را بجوشانید

ابتدا بره را به قطعات کوچک برش دهید. می توانید از گوشت با استخوان یا بدون آن استفاده کنید. سپس آب را در یک قابلمه بزرگ چدنی یا مسی ریخته تا جوش بیاید ، سپس گوشت و دم پس از جوشاندن اضافه می شوند. من گوشت می خواهم.

مرحله دوم: پیاز را اضافه کنید

سپس صبر کنید تا دوباره بجوشد ، در این فاصله پیاز را پوست بگیرید و به 4 قسمت برش دهید یا به دلخواه خرد کنید. سپس چوب دارچین ، فلفل سیاه و زردچوبه را با برگ بو اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم: گوشت را بپزید

پس از گذشت حدود دو ساعت از زمان پخت ، گوشت پخته و آبیاری می شود. گوشت را هم بزنید و دارچین و برگ بو را از خرده گوشت جدا کنید ، اگر غذا تمام شد ، کمی آب اضافه کنید.

مرحله چهارم: گوشت گوسفندی را آماده کنید

اجازه دهید گوشت و پیاز غلیظ و خشک شوند. در نهایت ، شما باید نمک گوشت را اندازه بگیرید و بگذارید بپزد تا گوشت کاملاً سرخ شده و بجوشد و با دمی که اضافه کرده اید ، شروع به افزودن روغن می کند. سپس آن را با پلو یا با نان و سبزیجات سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه خرده گوشت با دم

  • افزودن دم اختیاری است و اگر طعم آن را دوست ندارید می توانید آن را بردارید.
  • بهتر است آب کمتری اضافه کنید و بگذارید گوشت آب شود و بپزد.
  • همچنین می توانید پیاز را به صورت یک تکه یا گوهر اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، سورمه کباب ، غذای بی نظیر گیلانی با بادمجان را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا