آشپزی و تغذیه

قورمه سبزی گیلانی | طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی | قورمه سبزی رشتی


گلانی های عزیز که همه جا به غذای خوبشان معروف هستند، یک خرده سبزی مخصوص دارند که حاوی بادمجان و گوجه فرنگی است و از نظر طعم نه تنها چیزی از خرده سبزی اصلی کم ندارد، بلکه کافی است یک بار آن را به بادمجان و بادمجان امتحان کنید. گوجه فرنگی تبدیل به پایه اصلی خرده سبزیجات می شود.

قورمه سبزی گیلانی

قورمه سبزی گیلانی نوعی سبزی است که با مرغ یا اردک محلی تهیه می شود و سبزی آن نیز از سبزی های محلی است و کمی با سبزی تفاوت دارد زیرا در تهیه آن از بادمجان و گوجه سرخ شده نیز استفاده می شود. این غذا به سبزی خرده رشت نیز معروف است و برای تنوع در پخت می توانید سبزی لهستانی خوشمزه تهیه کنید. در گیلان این آش خوشمزه را بیشتر در گمج تهیه می کنند. جامج نوعی ظروف سفالی است که برای پخت غذاهای سنتی استفاده می شود. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 2 عدد پیاز
  • 3 عدد مرغ
  • 2 عدد بادمجان
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • سبزیجات: 500 گرم سبزیجات محلی
  • لوبیا 200 گرم
  • آبلیمو یا آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

نحوه تهیه

مرحله اول

ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید تا پف کند و راحت تر پخته شود. بعد اجازه دهید لوبیا چیتی با کمی آب بجوشد تا آب سیاه آن خارج شود. سپس آبکش کنید.

فاز دوم

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. با کمی روغن در قابلمه یا قابلمه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس تکه های مرغ را با پیاز، کمی فلفل سیاه و نمک ریز تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

قورمه سبزی رشت

سطح سوم

ابتدا کدو را خوب سرخ کنید، هر چه تیره تر باشد، تیره تر می شود. سبزیجات را با مرغ و پیاز تفت دهید تا سبک شوند. سپس حبوبات را اضافه کرده، مقداری آب جوش روی مواد بریزید، مرغ را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.

مرحله چهارم

حالا بادمجان ها را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید و در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آبکش کرده خشک کنید و در روغن سرخ کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در ماهیتابه سرخ کنید. سپس وقتی مرغ پخته شد، وقت آن است که آب گوشت و نمک را اضافه کنید. طعم ترش این سبزی گلانی را به سلیقه خود اندازه بگیرید، بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده را روی آن بگذارید و بگذارید سوپ جا بیفتد. سپس با برنج سرو کنید.

نکات مهم

  • می توانید به جای مرغ از گوشت پخته استفاده کنید.
  • در تهیه این سوپ از لیمو استفاده نمی شود.
  • سوپ را باید روی حرارت ملایم بپزید تا داخل روغن بیفتد.
  • در همه جا می توانید از لوبیا قرمز استفاده کنید.

پروپوزال مطالعهبخوانید: گلوله های گوشتی شیرازی با سبزی، مجلسی و غذای لذیذ.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا