آشپزی و تغذیه

قورمه سبزی تبریز | طرز تهیه قورمه سبزی تبریز | قورمه سبزی تبریزی


قورمه سبزی یک غذای اصیل آذربایجانی است که با گذشت زمان در سرتاسر ایران مشاهده شده و در هر شهر با طعم و مزه های مختلف به روش خاصی طبخ می شود.

خرده سبزیجات تبریز

گرمق برای ما ایرانیان یک غذای خوشمزه و محبوب است ، منشاء این غذا آذری است ، “گرماق” نوعی سرخ کردنی است که در آن از روغن استفاده نمی شود. امروز در مجله دلتا تهیه شده است خرده سبزیجات تبریز توضیح داده شده است.

مواد تشکیل دهنده خرده سبزیجات

  • لوبیا کلیه 200 گرم
  • سبزیجات قورمه (معمولاً در تبریز فقط تره فرنگی و جعفری در سبزیجات ترش استفاده می شود)
  • نیم کیلو گوسفند یا گوشت گاو
  • 2 عدد لیمو عمانی
  • قاشق آب لیمو
  • زعفران تهیه شده
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • مقدار مورد نیاز آب میوه
  • گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • آلو خشک به مقدار لازم

طرز تهیه خرده سبزی تبریزی

مرحله اول

لوبیا چشم آبی نیازی به خیساندن یک شبه ندارد. می توانید بگذارید لوبیا آبی در همان زمان پخت کمی برسد و وقتی نیم پز شد ، آنها را در کاسه دیگری قرار دهید ، یعنی آب آن را جدا کنید.

فاز دوم

سبزیجات حاوی تره فرنگی و جعفری را بشویید ، اما لازم نیست آنها را بخورید. سبزیجات را ریز خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. استیک ها را جداگانه با پیاز تفت دهید. سپس سبزیجات را اضافه کنید. سپس لوبیا را اضافه می کنیم. ادویه جات ترشی جات (فلفل و زردچوبه) و همچنین آب ، آب لیمو و زعفران تخمیر شده را روی مواد بریزید و آنها را کنار هم قرار دهید و مشعل گاز را روی حرارت متوسط ​​روشن کنید.

سطح سوم

بعد از کمی سرخ شدن ، رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. 3 فنجان آب جوش روی مواد بریزید و منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد. وقتی سوپ تقریباً آماده شد ، به عنوان مثال ، 10 دقیقه قبل از سرو ، می توانید تکه های بزرگ گوجه فرنگی را به سوپ اضافه کنید و سپس آلو خشک شده را اضافه کنید. آلوها را قبل از افزودن به سوپ حتما خیس کنید. وقتی آبگوشت شما لعاب خورد و لایه ای از روغن روی آن شکل گرفت ، بدانید که آماده سرو است. نوش جان!

یادداشت

  • زعفران را می توان حذف کرد ، اما توصیه می کنیم آن را حذف نکنید ، زیرا سوپ را خوشمزه می کند.
  • به هیچ وجه نمک را به سوپ اضافه نکنید ، زیرا گوشت دیر پخته می شود.
  • در تبریز سبزیجات این سوپ فقط جعفری و موسیر است اما در مناطق دیگر گشنیز و اسفناج نیز اضافه می شود.
  • مردم تبریز سبزیجات را برش نمی دهند بلکه آنها را ریز خرد می کنند.
  • همچنین می توانید از لوبیا قرمز یا لوبیا سفید استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، پیشنهاد ساده و خوشمزه سوپ قارچ و گوشت را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا