آشپزی و تغذیه

قطاب روسی | طرز تهیه قطاب روسی | شیرینی قطاب روسی


این مدل قطاب متعلق به روسیه است و برای تنوع تنقلات برای میز پذیرایی بسیار مناسب است.

قطب روسیه

قطب روسیه این یکی از خوشمزه ترین میله ها است که با خوردن آن می توانید طعم گردو و دارچین را احساس کنید. این میله دارای بافتی بسیار نرم و عطر مطبوع است که پس از آزمایش طعم آن را دوست خواهید داشت. امروز در مجله دلتا ما به شما قطب روسیه را آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه قطب روسی

  • نصف فنجان گردوی خرد شده
  • کره 100 گرم
  • 1/8 فنجان شکر
  • یک پیمانه آرد
  • نوک قاشق چایخوری
  • کمی نمک
  • دارچین قاشق چایخوری

طرز تهیه کتاب روسی با گردو و دارچین

مرحله اول: آجیل را آماده کنید

ابتدا گردوها را نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ آسیاب کنید ، سپس آنها را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید تا بوی گردوی خام از بین برود و بوی عطر و طعم خوبی به مشام برسد.

مرحله 2: ورق بزنید

کره را در کاسه ای بریزید و صبر کنید تا به دمای اتاق برسد و کمی نرم شود ، سپس کمی با همزن بزنید تا نرم شود ، سپس شکر را اندازه کنید و خوب با کره مخلوط کنید تا کره کمی کرمی و سبک شود.

مرحله سوم: آجیل را اضافه کنید

سپس آرد ، وانیل ، نمک و دارچین را اضافه کرده و مواد را با همزن خوب مخلوط کنید تا خمیر قطبی به دست آید ، سپس خمیر را در نایلون قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله چهارم: پخت قطب روسی

کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید ، مواد را از یخچال بیرون بیاورید ، به اندازه یک گردو درآورده و با دستان خود بچرخانید. به هیچ عنوان با خمیر بازی نکنید تا جدا نشود ، سپس آن را بگذارید در سینی فر با فاصله از یکدیگر ، آن را در دمای 150 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا نرم شود و کمی پف کند سپس آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کاملا سرد شود و سفت شود ، سپس آن را از کاغذ روغنی بردارید. سپس پودر قند را در دو مرحله به آن اضافه کنید و انجام می دهیم. نوش جان!

نکات اصلی تهیه قطب روسیه

  • می توانید به جای کره از مارگارین استفاده کنید.
  • دارچین را به دلخواه اضافه کرده و می توان آن را جدا کرد.
  • وقتی آن را از فر بیرون می آورید ، مواد نرم هستند و اگر آن را لمس کنید ممکن است پاشیده شود ، بنابراین صبر کنید تا کاملا سرد شود و آن را جدا کنید.
  • در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، مقاله آسبا بوشهری ، حلوای سنتی و خوشمزه را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا