آشپزی و تغذیه

فلافل لبنانی خانگی | طرز تهیه فلافل لبنانی خانگی | فلافل لبنانی


نام فلافل با شهرهای جنوبی ایران گره خورده است. تهیه این غذای گیاهی با مقدار زیادی فلفل طعمی خاص و شیرین به آن می دهد که راحت تر از آن چیزی است که فکر می کنید.

فلافل لبنانی خانگی

فلافل لبنانی یک غذای بین المللی است که با ذائقه ما ایرانی ها ست می شود. اگر می خواهید فلافل را با سس میل کنید، بهتر است سس گوجه فرنگی خانگی را از کمی نمک تهیه کنید و از گوجه فرنگی تازه در آن استفاده کنید. ترشی ها نیز یکی از همراهان اصلی این غذا هستند. البته می توانید فلافل لبنانی را با برگ کاهوی تازه و ورقه های گوجه فرنگی نیز امتحان کنید. یک نوشیدنی خوب از این غذا نیز می تواند یک لیوان لیموناد باشد، البته با طعم نعنا برای کمک به هضم غذا. برای آموزش طرز تهیه با مجله دلتا همراه باشید فلافل لبنانی خانگی یاد می گیرد.

عناصر

  • لوبیا خشک 380 گرم
  • 380 گرم نخود
  • 2 حبه سیر بزرگ
  • پیاز بزرگ (ریز خرد شده)
  • 4 پیاز بزرگ (ریز خرد شده)
  • فلفل سبز تند (ریز خرد شده)
  • 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • یک فنجان جعفری خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
  • 1.5 قاشق مرباخوری زیره
  • نمک و فلفل
  • روغن سرخ کردنی

طرز تهیه فلافل لبنانی خانگی

طرز تهیه فلافل لبنانی خانگی

مرحله اول

لوبیا و نخود را از قبل خیس کنید. کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و در مخلوط کن ریز خرد کنید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و سایر مواد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا نرم و له شوند. مخلوط را به مدت یک ساعت بگذارید.

فاز دوم

پس از استراحت مایه، گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط برداشته و در دست به شکل گلوله های کوچک در آورید.

سطح سوم

آن را در سینی بچینید و بگذارید 15 دقیقه دیگر بماند. سپس آنها را در مقدار زیادی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

فلافل لبنانی

چند یادداشت

برای خوشمزه تر شدن این غذا باید به چند نکته توجه کنید:

  • برای از بین بردن پف نخود بهتر است آن را از چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را بگیرید.
  • بهترین چاشنی این غذا زیره است. علاوه بر این می توانید کمی نعناع خشک به فلافل اضافه کنید تا بوی آن بهتر شود.
  • هنگام چرخ کردن نخودها دقت کنید که زیاد له نشوند تا له نشوند چون باعث فلافل شدن می شود.
  • اگر نخودها ریز آسیاب شده باشند، دیگر نیازی به اضافه کردن تخم مرغ برای چسبندگی آنها نخواهید داشت.
  • برای سرخ کردن فلافل آنها را در روغن عمیق و در ماهیتابه نچسب قرار دهید. فلافل پس از ریختن در روغن داغ به کف تابه برخورد کرده و به سطح می‌آید.
  • تنها چاشنی مناسب برای این غذا ترشی است. ترشی انبه یا بادمجان یا میوه است.
  • بهترین نان برای خوردن نان پیتا است که نان لبنانی کمی غلیظتر از لواش است.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه گشنیز پلو با طعم لیمو را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعتصویر زندگی














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا