آشپزی و تغذیه

فته بادمجان | طرز تهیه فته بادمجان | فته بادمجان عربی | فته بادمجان پیش غذای خوشمزه


بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خاورمیانه و اکثر کشورهای عربی است و طعم بسیار خوبی دارد. برای کسانی که به دنبال امتحان طعم جدید بادمجان هستند ، پیشنهاد می کنیم این غذا را امتحان کنید.

بادمجان

بادمجان برای افرادی که گوشت نمی خورند بسیار مفید و خوشمزه است. این غذای خوشمزه و گیاهی می تواند اشتهای شما را برانگیزد و همچنین به دلیل ظاهر زیبا ، می تواند در کنار سایر غذاها ، انتخابی عالی برای مهمانی ها و مجالس باشد. اگر عاشق بادمجان هستید این غذا را از دست ندهید. امروز در مجله دلتا بادمجان دلتا با سیب زمینی و سس مخصوص را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فیله بادمجان

  • 2 عدد بادمجان
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 3 تکه نان عربی
  • 1/2 فنجان جعفری خرد شده
  • انار و سماق ، برای تزئین ، در صورت نیاز
  • مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
  • 6 قاشق غذاخوری ماست
  • آب لیمو تازه 6 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
  • 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • سیر 2 عدد
  • نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه فیله بادمجان با سیب زمینی و سس مخصوص

مرحله 1: بادمجان را آماده کنید

کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و به مکعب های کوچک برش دهید ، در یک کاسه آب ، نمک بریزید و بادمجان را به مدت 30 دقیقه در مخلوط قرار دهید تا تلخی آن از بین برود. بعد از 30 دقیقه بادمجان را آبکش کرده و بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود ، سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کرده و داخل آب و نمک بریزید تا نشاسته اضافی از بین برود.

مرحله دوم: نان عربی را سرخ کنید

نان پیتا را با قیچی مربعی برش دهید ، کمی روغن زیتون روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا آزمایش شود ، یا می توانید کمی روغن در ماهیتابه بریزید و نان پیتا را سرخ کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم: سیب زمینی و بادمجان را سرخ کنید

حالا سیب زمینی ها و بادمجان ها را آبکش کرده و خشک کنید ، سپس می توانید به کمک ماهی تابه رژیمی ، فر یا فن سرخ کنید تا روغن کمتری مصرف شود ، یا می توانید آنها را در ماهیتابه ای با کمی روغن سرخ کرده و روی روغن چرب شده قرار دهید. دستمال سفره برای افزودن روغن اضافی ، آنها باید خورده شوند.

مرحله 4: برش های بادمجان را آماده کنید

حالا باید سس را آماده کنیم ، همه مواد ذکر شده را با سیر رنده شده و ادویه جات مخلوط کرده و خوب مخلوط می کنیم ، سپس یک بشقاب بر می داریم و مقداری سس ته ظرف می ریزیم و مقداری سیب زمینی و جعفری را اضافه می کنیم ، سپس بادمجان را اضافه می کنیم. و مقداری سس ، سپس در نهایت نان پیتای سرخ شده ، جعفری ، سماق و سس را اضافه کرده و سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه برش های بادمجان عربی

  • اگر می خواهید بادمجان روغن کمتری مصرف کند ، کمی ماست بیشتر به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه سس حتماً از آب لیمو تازه استفاده کنید. آب لیمو مصنوعی برای این سس مناسب نیست.

پیشنهاد مطالعه: غذاهای خوشمزه لبنانی را بخوانید تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه کباب مرغ عربی را بیاموزید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا