آشپزی و تغذیه

عدس پلو با خرما | طرز تهیه عدس پلو با خرما | طرز تهیه عدس پلو با خرما

بدون شک در بین غذاهای پلو ایرانی عدس پلو یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها است. ترکیب عدس و برنج بسیار قوی و وسوسه کننده خواهد بود.

عدس پلو با خرما

عدس پلو یکی از غذاهای پرطرفدار است و در شهرهای دیگر نیز با کمی اصلاح تهیه می شود. مواد اصلی این غذا عدس ، برنج ، گوشت چرخ کرده یا پیراشکی و کشمش است. علاوه بر این ، خرما را برای تزیین روی عدس قرار می دهند. در این مقاله از مجله دلتا ، نحوه تهیه عدس پلو با خرما ما شما را در مورد سلول های فتوولتائیک طلایی و کاربردی مطلع می کنیم.

طرز تهیه عدس پلو

مواد لازم برای 5 نفر

  • عدس 500 گرم
  • کیلو برنج
  • گوشت (خرد شده) 500 گرم
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 200 گرم کشمش
  • 1/3 فنجان زعفران غلیظ بخارپز شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل
  • پودر انبه 1/2 قاشق چایخوری
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • دارچین 2/3 قاشق غذاخوری
  • 10 عدد خرما (به مزه)

طرز تهیه عدس پلو

مرحله اول

کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید. کشمش را در آب خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. همچنین می توانید پیازها را ریز خرد کنید یا پیازها را ریز خرد کنید. برنج را به مدت حداقل 30 دقیقه تا یک ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید. عدس ها را حدود یک ساعت در آب خیس کنید.

فاز دوم

آب را در قابلمه ای بریزید و عدس را اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب ، آن را در کاسه ای بگذارید و بگذارید عدس بپزد.

سطح سوم

مقداری آب و نمک را در قابلمه ای بریزید و مخلوط را روی حرارت زیاد بجوشانید. آب برنج را تخلیه کرده و بعد از جوش آمدن آب برنج را داخل قابلمه بریزید. حرارت را روی متوسط ​​تنظیم کنید. اجازه دهید برنج کمی نرم شود ، اما هنگام خشک شدن آن را کمی قوی تر از حد معمول بجوشانید تا هنگام پخت با عدس ترک نزند. سپس برنج را در آبکش ریخته و صاف کنید.

مرحله چهارم

کمی روغن و نمک در قابلمه بریزید. کاسه مورد علاقه خود را در انتهای کاسه قرار دهید. اگر نان را خیلی نازک گذاشتید ، می توانید دو لایه نان را در وسط قرار دهید و یک لایه دور آن قرار دهید. سیب زمینی پوست کنده و پوست کنده نیز می تواند به عنوان تهدید استفاده شود.

یک لایه برنج روی نان بریزید. پودر دارچین را روی برنج بپاشید و یک لایه عدس بدون آب روی آن بریزید. برنج ، دارچین و عدس را دوباره اضافه کنید و همه لایه ها را تکرار کنید تا مواد پخته شوند. درب قابلمه را بگذارید و بعد از بخارپز شدن در قابلمه ، حرارت را روی کم قرار دهید. 45 دقیقه صبر کنید تا برنج خوب بپزد.

مرحله پنجم

پیاز رنده شده یا خرد شده را در ماهیتابه ای با کمی روغن بریزید. آب پیاز رنده شده را بردارید. حرارت را کم کنید و شروع به کباب کردن گوشت چرخ کرده کنید. بعد از تغییر رنگ گوشت ، زردچوبه ، نمک ، فلفل و پودر انبه را اضافه کنید. می توانید از ادویه جات دیگر نیز استفاده کنید. اگر می خواهید رب گوجه فرنگی را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید ، همین حالا این کار را انجام دهید.

مرحله ششم

کشمش هایی را که خیس کرده اید آبکشی کنید تا آب اضافی آنها از بین برود. روغن را در ماهیتابه بریزید و داغ کنید. قبل از گرم شدن روغن ، کشمش را اضافه کرده و کمی تفت دهید. به محض داغ شدن روغن ، حرارت را خاموش کنید. همچنین می توانید از کره ، روغن کنجد یا روغن زیتون به جای روغن استفاده کنید.

مرحله 7

پس از پخت کامل برنج ، روغن یا کره روی برنج می ریزند. مقداری برنج را با زعفران مخلوط کرده و از آن به عنوان چاشنی استفاده کنید. برنج را در ظرف مناسب سرو کنید. برنج زعفرانی را روی برنج سفید بریزید. سپس گوشت چرخ کرده ، کشمش برشته و مقداری خرما را روی ظرف بریزید و روی آن را تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، مقاله زعفران پلو بدون گوشت را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا