آشپزی و تغذیه

طرز تهیه گشنیز پلو | گشنیز پلو با ماهی | گشنیز پلو با مرغ

گشنیز یک غذای مکزیکی بسیار معطر و خوشمزه است. این غذا را می توانید با میگو، ماهی، مرغ یا گوشت قرمز درست کنید.

طرز تهیه گشنیز پلو

گشنیز پلو به دلیل داشتن گشنیز جزو برنج های معطر محسوب می شود. گشنیز یک سبزی معطر است که جزء اصلی غذاهای گیاهی است. به عنوان مثال در ماهی و میگو سبزی مورد استفاده گشنیز است زیرا این سبزی به دلیل عطر بسیار خوبی که دارد بوی ماهی و میگو را می پوشاند. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه گشنیز پلو یاد می گیرد.

گشنیز پلو در اصل یک پلو مکزیکی ساده است که تقریباً با هر چیزی قابل ترکیب است. از گوشت سوخاری گرفته تا مرغ کبابی یا کوفته، اما بهترین روش برای سرو با غذاهای دریایی است.

گشنیز پلو با ماهی

مواد لازم گشنیز پلو

  • 1 و 1/2 فنجان برنج سفید دانه بلند
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/3 فنجان پیاز خرد شده
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری سیر رنده شده (1 حبه بزرگ)
  • 2 و 3/4 فنجان آب داغ
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/3 فنجان گشنیز خرد شده (زیاد خرد نکنید)

طرز تهیه گشنیز پلو

مرحله اول

برنج را در ظرفی بریزید و چند بار آبکشی کنید. می توانید آن را در یک آبکش بسیار ریز بریزید و زیر آب بگذارید تا خوب تمیز شود.

فاز دوم

روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.
آب را در قابلمه بریزید، یک قاشق غذاخوری آب لیمو به اضافه نمک اضافه کنید. آن را روی حرارت متوسط ​​زیاد بگذارید تا آب بجوشد.

سطح سوم

برنج را اضافه کرده و به طور مساوی در قابلمه پخش کنید. حرارت را کم کنید. برنج را در قابلمه بریزید و بگذارید برنج آرام آرام بپزد تا آب آن گرفته شود. این یعنی حدود 18 تا 20 دقیقه. برنج را زیر و رو کنید و بگذارید نوشیده شود.

گاز را خاموش کنید و بگذارید 10 دقیقه یا تا 30 دقیقه بماند. گشنیز و آب لیموی باقی مانده را اضافه کنید. گرم سرو کنید.

اشاره

این پلو را می توانید با انواع غذاهای دریایی، مرغ سوخاری، کوفته و سایر غذاهای گوشتی میل کنید. همچنین می‌توانید هنگام سرخ کردن پیاز، مقداری فلفل سبز نیز اضافه کنید تا برنج طعم‌دار شود.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه گوشت و سیب زمینی سرخ شده را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا