آشپزی و تغذیه

طرز تهیه کیک مرغ | دستور پخت کیک مرغ | کیک مرغ مجلسی

کیک مرغ یک پیش غذای بسیار ساده و خوشمزه است که در آن می توانید مواد مختلفی را به ذائقه خود اضافه کنید و به دلخواه آن را از قالب گرفته تا تکی تهیه کنید.

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیاست که با دستورهای مختلفی تهیه می شود. کیک مرغ سرد شباهت های زیادی با سالاد الویه دارد و برای جشن ها و جشن ها انتخابی عالی است. البته اگر بخواهیم این کیک را برای مهمانی هایی مانند جشن تولد کودکان درست کنیم، برای راحتی بیشتر می توانیم کیک مرغ را به صورت تکی درست کنیم. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه کیک مرغ بیا با هم یاد بگیریم

مواد لازم برای 6 نفر

  • 2 عدد سینه مرغ
  • 2 عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان جعفری
  • 1 فنجان پیاز
  • گردو 1 لیوان
  • ترشی نصف پیمانه
  • 1 عدد پیاز
  • 1 فنجان سس مایونز
  • چوب دارچین 1 عدد
  • نان تست 1 بسته
  • ماست نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه کیک مرغ

مرحله اول

ابتدا آب را داخل قابلمه بریزید تا نیمه پر شود و سپس روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس پیاز کوچک را چهار قسمت کرده و در ظرف می ریزیم.

فاز دوم

سینه های مرغ را در قابلمه بریزید. چوب دارچین را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا سینه ها به مدت 30 دقیقه کاملا بپزند.

سطح سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را در قابلمه بریزید. سپس روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا 10 تا 20 دقیقه بجوشد.

مرحله چهارم

پیاز و جعفری را تمیز کرده و بشویید. آن را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود.

کیک مرغ

مرحله پنجم

آنها را روی تخته آشپزخانه خرد کنید و در کاسه ها بریزید. کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و به پیاز و جعفری اضافه کنید. سینه مرغ را از روی آتش بلند کنید.

مرحله ششم

آن را روی تخته آشپزخانه برش دهید و به تخم مرغ ها اضافه کنید. خیارشورها را شسته و روی تخته آشپزخانه خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

مرحله 7

در این مرحله گردوها را با چاقو خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم سپس ماست، خامه، سس مایونز، کمی نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا طعم ها کاملا با هم مخلوط شوند.

گام هشتم

در این مرحله سس را به مواد نان مرغ اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا سس کاملا جذب مواد شود و همه مواد به سس آغشته شوند. سپس نان تست را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.

گام نهم

لبه های خشک آن را با چاقو ببرید. بشقاب مناسب برای تهیه سالاد انتخاب کنید و تمام ته آن را با نان بپوشانید و مواد را روی نان بریزید تا دیگر نان تست دیده نشود.

قدم دهم

در این مرحله دوباره یک لایه نان تست را روی مواد قرار می دهیم. سپس دوباره مواد کیک مرغ را روی آن بریزید. می توانید چندین لایه را به همین ترتیب اعمال کنید تا مواد کاملا تمام شود.

قدم یازدهم

ترجیحاً لایه آخر را روی کیک مرغ کاملاً با سس مایونز قرار دهید تا تمام ابعاد آن پوشیده شود. روی ظرف را سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

قدم دوازدهم

باید به سس زمان بدهیم تا نان تست کاملا جذب شود. بعد از 4 ساعت کیک ما آماده است. در آخر کیک را از یخچال خارج کرده و سپس با مواد دلخواه به سلیقه خود تزئین کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه بادمجان شکم پر و غذاهای کم کالری را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا