آشپزی و تغذیه

طرز تهیه کوفته تبریزی | دستور پخت طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفتا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که سالهاست در بین ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته و انواع مختلف آن در شهرهای ایران تهیه می شود ، اما آذربایجانی ها در پخت آن مهارت های شگفت انگیزی دارند.

توپ گوشتی تبریزی

برای تهیه کوفته های اصلی ، تبریزی ها گوشت را در ملات ظروف سنگی یا با چاقو می زنند تا کاملا سفت و انعطاف پذیر شود. در اینجا ما از غذاساز استفاده می کنیم و گوشت چرخ کرده را برای چند دقیقه مخلوط می کنیم. با این کار کوفته ها در حین پختن بدون مراقبت باقی نمی مانند. با طرز تهیه کوفته تبریزی منتظر مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی به روش آذربایجانی

  • 500 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوشت گاو و گوسفند)
  • 100 گرم تره فرنگی
  • 100 گرم آب نمک (اگر از آب نمک خشک معادل 3 قاشق غذاخوری استفاده می کنید)
  • آویشن خشک شده یک قاشق غذاخوری قرمز
  • نصف فنجان برنج
  • پیله نیم مقیاس
  • 3 عدد پیاز بزرگ
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک سیب زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • کره 50 گرم
  • 10 تا 15 عدد
  • باربری 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه گوشت ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی

مرحله اول

ابتدا گوشت چرخ کرده را برای چند دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا کاملاً له شود. سپس گوشت را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید ، کدوها را پوست گرفته و رنده کرده و آب آن را بگیرید ، کدوها را پوست گرفته و رنده کرده و آب آن را بگیرید. مانند لپه ، برنج باید به مدت دو ساعت خیس شود. سپس آن را با دو فنجان آب و کمی زردچوبه روی آتش بگذارید. برنج را بگذارید تا بپزد و سپس آبکش کنید.

فاز دوم

برای تهیه پیاز داغ ، 2 عدد پیاز را ریز خرد کنید. سپس آنها را در یک قابلمه بزرگ با فضای کافی برای کوفته سرخ کنید. وقتی طلایی شد پیازها را از قابلمه بردارید. در همان قابلمه ، خمیر را با کره و ادویه تفت دهید تا رنگ خمیر روشن شود. پیاز را رنده کرده و آب آن را کاملاً جدا کنید. آب پیاز را با 1.5 لیتر آب جوش به خمیر اضافه کنید.

سطح سوم

وقتی لپه و برنج کاملاً خشک شدند ، آماده هستند. حالا لپه و سیب زمینی پخته را خوب بزنید. 2 قاشق غذاخوری پیاز را از مواد داخل کوفته جدا کرده و با برش های زرشک خرد شده مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله ، گوشت را با سیب زمینی خرد شده ، سیب زمینی ، برنج پخته ، سبزیجات ، پیاز رنده شده ، تخم مرغ ، پیاز داغ باقی مانده ، نمک ، زردچوبه و ادویه گوشت مخلوط کنید. مواد را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس آن را باز کرده و پرکننده را درون آن قرار دهید. کوفته ها را جمع کرده و بین دستان خود بچرخانید. کوفته ها را در قابلمه ای با سس قرار دهید و سس را روی کوفته ها بریزید. اجازه دهید کوفته ها در سس به مدت 10 دقیقه با درب باز بجوشند ، سپس درب قابلمه را بگذارید تا 45 دقیقه بپزد.

کوفته تبریزی آماده است. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه پسته و زعفران خوشمزه با گوشت گردن را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا