آشپزی و تغذیه

طرز تهیه کتلت مارشال | دستور پخت کتلت مارشال | کتلت مارشال


کتلت مارشال یکی از غذاهای جدیدی است که با مرغ تهیه می شود و شکل جدیدی از غذاهای مدرن و متنوع را به شما ارائه می دهد.

طرز تهیه کتلت مارشال

کتلت ، کاکائو و کباب انواع غذاهای خوشمزه و ساده هستند. شاید بد نباشد که خانم های خانه دار عزیز برای ایجاد تنوع در رژیم غذایی خود ، این نوع غذاهای ایرانی را در خانه بپزند. ارتباط با طرز تهیه کتلت مارشال با مجله دلتا آشنا می شوید و امیدوارم از پخت این غذای بی نظیر لذت ببرید.

مواد خام

  • پنج تکه سینه مرغ
  • بادمجان یک تا دو عدد
  • یک وعده پنیر پیتزا
  • سه تخم مرغ
  • به اندازه کافی زعفران
  • سس خردل یک قاشق مرباخوری
  • آرد سفید و آرد سوخاری به میزان لازم
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه کتلت مارشال

ابتدا سینه مرغ را از زیر بغل برش می دهیم و از ابتدا تا انتها یک حفره عمیق ایجاد می کنیم. سپس به همراه عصاره زردچوبه ، فلفل و زعفران آنها را مزه دار کرده و در یخچال قرار دهید. پس از پوست کندن بادمجان ، آن را به برش ها بریزید و نمک اضافه کنید. سپس آن را در آبکش می گذاریم تا کمی تلخی آن برطرف شود.

سپس در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. تخته را با آب خیس کنید و سینه مرغ را روی تخته بگذارید. لبه پایینی برش را با چرخ گوشت بزنید. شکاف را از داخل با مقداری سس خردل مزه دار کرده و بادمجان سرخ شده را در آن قرار دهید. یک قاشق پنیر روی بادمجان بریزید و لبه زده شده را روی لایه بالای سینه مرغ بچرخانید و بچسبانید.

در این مرحله ، تخم مرغ ها را با کمی زعفران مخلوط کنید. تکه های مرغ را در آرد سفید بغلتانید و خوب تکان دهید. سپس آن را در مخلوط تخم مرغ فرو ببرید و در آخر آن را در آرد سوخاری بغلتانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس آنها را در روغن غوطه ور کرده سرخ کرده و با سس دلخواه خود سرو کنید.

اگر به غذاهای تهیه شده با مرغ علاقه دارید ، ادامه مطلب را بخوانید و از غذای مرغ گیلان لنججی مجلسی لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعهآبگوشت بادمجان ، غذای لذیذ جنوبی را در مجله بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا