آشپزی و تغذیه

طرز تهیه کباب سیمیت | دستور پخت کباب سیمیت | کباب سیمیت ترکیه ای


غذاهای ترکی بسیار با طعم ایرانی ما سازگار است. یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه کباب سیمیت است که به طور خاص در هر شهر آن تهیه می شود.

کباب به نام

در این بخش از مجله دلتا ما می خواهیم طرز تهیه یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه را به شما آموزش دهیم. کباب به نام این یکی از معروف ترین غذاها در ترکیه است. بنابراین در هر شهر این کشور می توانید این غذای خوشمزه را گرم و تازه پیدا کنید. البته ، باید در نظر داشته باشید که سیمیت در هر شهر نوع خاصی از آشپزی دارد. به عنوان مثال ، در آنکارا ، Smit شکننده تر و کوچکتر است. در ازمیر ، این نان های گرد با نام gevrek شناخته می شوند ، اگرچه از نظر ظاهری تفاوت چندانی با نسخه استانبولی سیمیت ندارند. بیایید طرز تهیه این کباب خوشمزه را با هم یاد بگیریم. با ما بمان

مواد مورد نیاز

  • بلغور ریز خرد شده برای کوفته: یک یا دو وعده
  • آب گرم: 1/3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • سیر خرد شده: 10 حبه
  • نعنا خرد شده: 3-4 قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • رب فلفل: 1 قاشق غذاخوری
  • ترشی و پیاز: برای تزیین در صورت نیاز

چگونه آماده شود

  • ابتدا بلغور را در کاسه ای ریخته و آب جوش روی آن می ریزند تا روی آن را بپوشاند. ظرف را می بندیم. حدود نیم ساعت صبر کنید تا آب بلغور جذب شود.
  • سپس تمام مواد لازم برای کباب را به جز پنیر موزارلا مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا چسبناک شود.
  • اگر مواد را به اندازه کافی ورز ندهیم ، با پختن کباب باز می شوند.
  • از اجزای کباب ، گلوله هایی به اندازه یک گردو درست کرده و در روغن سرخ کنید. همچنین می توانید این کباب را روی سیخ چوبی در فر درست کنید. اگر می خواهید از سیخ چوبی استفاده کنید ، آن را به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس کنید تا در فر نسوزد.
  • گوجه فرنگی و فلفل را نیز سرخ کنید.
  • بعد از پختن کباب ، پنیر را روی آن بریزید و چند دقیقه در فر بگذارید. کباب خوشمزه آماده است

پیشنهاد مطالعهاین قارچ پلو ساده و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

منبعباشگاه خبرنگاران














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا