آشپزی و تغذیه

طرز تهیه پیتزا سوسیس | پیتزا سوسیس و قارچ | طرز تهیه انواع پیتزا


پیتزای سوسیس و قارچ یکی از ساده ترین انواع پیتزا است که می توانید به عنوان گزینه شام ​​و ناهار از آن استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا - سوسیس - قارچ

پیتزای سوسیس یکی از قدیمی ترین و نوستالژیک ترین پیتزاهای جهان است و در واقع اولین نسل پیتزا است. این پیتزا با مرغ ، قارچ ، سوسیس ، پیاز ورقه شده ، گوجه فرنگی و … تهیه می شود. با طرز تهیه پیتزای سوسیس و قارچ و ترفند آنها در طبخ با مجله دلتا.

عناصر

(مناسب 4 نفر)

  • پنیر موزارلا 500 گرم در یک بسته
  • خمیر پیتزای ایتالیایی یک بسته
  • سوسیس 250 گرم
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • 1 بسته قارچ خرد شده (200 گرم)
  • یک پیمانه فلفل قرمز یا سبز
  • سس چیلی 50 گرم
  • پنیر پارمسان 50 گرم
  • گوجه گیلاسی 8 عدد
  • 100 گرم زیتون بدون دانه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه پیتزای سوسیس و قارچ

  • مشعل پایینی فر را روشن کرده و درجه حرارت را روی 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و بگذارید خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
  • روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سوسیس ها را برش دهید ، در تابه بریزید و به مدت 3 دقیقه بپزید. پیاز و قارچ را اضافه کرده و به مدت 4 دقیقه بپزید. فلفل دلمه ای را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید.
  • خمیر یخ زده را در همان سینی فر بچینید.
  • سس چیلی را روی خمیر (تا لبه ها) پخش کنید. پودر پنیر پارمزان را روی لایه سس بریزید و مقداری پنیر روی آن اضافه کنید. مخلوط سوسیس را روی پیتزا و بقیه پنیر را روی مخلوط سوسیس بریزید. برش های گوجه فرنگی و زیتون را روی پیتزا قرار دهید.
  • سینی را در وسط فر قرار دهید ، فر را خاموش کنید و بگذارید پیتزا حداقل 10 دقیقه بپزد. سپس شعله پایینی کوره را خاموش کرده و شعله بالایی را شعله ور کنید. پختن پیتزا را تا 10 دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملاً آب شده و طلایی شود.
برنامه را بارگیری کنید

منبعمجله کوروش














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا