آشپزی و تغذیه

طرز تهیه پاستای بادمجان | دستور پخت پاستای بادمجان | پاستای بادمجان

ماکارونی بادمجان یکی از روش های تهیه ماکارونی است. اگر می خواهید غذاهای جدیدی را در رژیم غذایی خود بگنجانید، این غذا برای شما عالی است.

طرز تهیه پاستا بادمجان

پاستا بادمجان یکی از متمایزترین و خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی است که با مواد مختلف طبخ می شود. این غذا طعم متفاوتی دارد و امتحانش خالی از لطف نیست. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پاستا بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 بسته پاستا
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • سیر 3 حبه
  • 2 عدد بادمجان
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری دسته کوچک
  • پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه پاستا بادمجان

مرحله اول

برای تهیه رب بادمجان لذیذ ابتدا پوست بادمجان را بگیرید و ریز خرد کنید. سپس داخل یک کاسه مقداری آب و یک قاشق چایخوری نمک می ریزیم و خوب هم می زنیم تا نمک حل شود.

فاز دوم

در این مرحله بادمجان ها را به مدت 30 دقیقه در آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. پس از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی کنید سپس آب اضافی آن را کاملا خالی کنید.

پاستا بادمجان

سطح سوم

حالا یک تابه مناسب را روی آتش بگذارید و مقداری روغن اضافه کنید. سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر را در تابه رنده کرده و تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا پخته شود. سپس جعفری را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا گوجه ها را رنده کرده و به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید. سپس مواد را خوب تفت دهید تا رب گوجه فرنگی سرخ شود. در مرحله بعد حرارت زیر ماهیتابه را کم کرده و به سراغ آماده کردن پاستا بروید.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه آب را روی اجاق بگذارید و بگذارید بجوشد. پاستا را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس آبکش کنید. سپس پاستا را به تابه حاوی مخلوط گوشت اضافه کنید.

مرحله 7

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد علاقه خود را به تابه اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. وقتی مواد به خوبی با ماکارونی مخلوط شد، می توانیم پاستا را سرو کنیم.

اگر به غذاهای کم کالری علاقه دارید، بادمجان شکم پر را در مجله بخوانید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه پیتزا استیک سیر خانگی که طعم عالی دارد را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا