آشپزی و تغذیه

طرز تهیه مرصع پلو | طرز تهیه مرصع پلو مجلسی | انواع پلو ها


یکی از خوشمزه ترین انواع پلو که می توانید در مهمانی ها و مجالس ارائه دهید، منبت پلو است که به دلیل زیبایی به آن زیورآلات پلو نیز می گویند.

طرز تهیه پلو

مارینا پلو نامی خوراکی و لعابدار و به اصطلاح سلطنتی است که برای سرو در مجالس مناسب است. واژه عربی مرصع به معنای نگین است و چون این غذا رنگارنگ است به آن پلو می گویند. با من آشنا شو طرز تهیه پلو با مجله دلتا مرغ و تکنیک های پخت آن همراه باشید.

عناصر:

  • 8 عدد مرغ
  • 5 فنجان برنج
  • یک عدد پیاز
  • کشمش 150 گرم
  • باربری 200 گرم
  • خلال بادام و پسته 100 گرم
  • نصف فنجان پرتقال
  • یک هویج
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • قاشق چای خوری دارچین
  • پودر هل یک قاشق چایخوری است
  • گلاب نصف قاشق چایخوری
  • زعفران را خیس کنید و یک قاشق غذاخوری بردارید
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کره به میزان لازم
  • آب لیمو به میزان لازم
  • پودر سیر به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر

  • مرغ را چند ساعت بچشید. برای این کار کره نرم شده، آبلیمو، نمک، فلفل، پودر سیر و نیمی از دارچین را با هم مخلوط کنید. جوجه در مواد فرو کنید و خنک کنید. هنگام پخت مرغ از بقیه دارچین استفاده کنید.
  • بعد از چند ساعت مرغ ترشی شده را سرخ کنید و کنار بگذارید.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. رب و ادویه دلخواهتان را اضافه کنید و با هم تفت دهید.
  • مرغ سرخ شده را با رب و پیاز مخلوط کرده و کمی آب روی آن بریزید تا پخته و سفت شود. برای خوشبو شدن آن می توانید یک فلفل دلمه ای خوب در قابلمه بریزید و بعد از پخت مرغ آن را خارج کنید.
  • در پایان پخت گلاب، هل و مقداری زعفران را به مرغ اضافه کنید.
برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا