آشپزی و تغذیه

طرز تهیه ماهی تیلاپیا | ماهی تیلاپیا | ماهی تیلاپیا سوخاری | ماهی تیلاپیا کبابی


محتوای پروتئین زیاد و کالری کم این ماهی برای کسانی که می خواهند لاغر شوند مناسب است اما به دلیل وجود امگا 6 برای بیماران قلبی توصیه نمی شود.

ماهی تیلاپیا

تیلاپیا ماهی بسیار خوشمزه ای است که به دلیل کمبود پوست و پایین بودن استخوان ، طبخ آن آسان است. این ماهی بهترین گزینه برای کباب کردن ، کباب کردن و بو دادن است. این ماهی طعم ملایمی دارد و منبع سالم پروتئین است. بیش از 135 کشور جهان این ماهی را پرورش می دهند و چین بزرگترین تولید کننده این ماهی است. برای تهیه ماهی تیلاپیا روش های مختلفی وجود دارد ، شما می توانید این ماهی را با زعفران پلو یا سبزی پلو سرو کنید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه ماهی تیلاپیا ما به شما یاد می دهیم که با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ماهی تیلاپیا و بابونه خوشمزه

  • 3 قطعه تیلاپیا
  • یک پیاز
  • 2 حبه سیر
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
  • قاشق سرکه
  • زعفران به اندازه کافی ضخیم دم می شود
  • یک پیمانه پودر بیکینگ
  • یک پیمانه آرد
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و چاشنی ماهی در صورت لزوم

طرز تهیه ماهی تیلاپیا سرخ شده و کبابی

مرحله اول

ابتدا ماهی را خوب بشویید و آن را در آبکش قرار دهید. اگر می خواهید فیله ماهی را ببرید ، می توانید هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید. همچنین می توانید آن را به درستی تهیه کنید و صبر کنید تا خشک شود.

مرحله دوم

سپس ماهی را در یک کاسه بریزید. پیازها و سیرها را بعد از اینکه پوست آنها را پوست گرفتید ، خرد کرده و با آبلیمو ، سرکه ، زعفران ، روغن زیتون ، ادویه جات و نمک به ماهی اضافه کنید. حالا مواد را با ماهی خوب ورز دهید ، درب ظرف را گذاشته و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا پخته شود.

سطح سوم

برای سرخ کردن ، ماهی را از مواد یا پیاز و سیر جدا کرده و آرد و بیکینگ پودر را در بشقاب های جداگانه بریزید. ماهی را ابتدا در آرد ، سپس در آرد سوخاری مخلوط کرده و در روغن داغ سرخ کنید. سپس آن را با پلو یا نان و غذاهای مختلف سرو کنید.

مرحله چهارم

برای کباب کردن این ماهی می توانید از اجاق گاز استفاده کنید یا آن را روی ذغال بپزید. ابتدا فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم شود ، سپس سینی را کمی چرب کرده و ماهی های با طعم را روی سینی قرار دهید. کمی زعفران را مسواک بزنید. سپس آن را در دمای 200 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. برای ذغال می توانید از گریل و کوره ذغالی نیز استفاده کنید.

نکات کلیدی در تهیه ماهی تیلاپیا

  • می توانید به جای آب آهک از آب پرتقال تازه استفاده کنید.
  • سرکه در گرفتن بوی ماهی بسیار موثر است.
  • برای طعم دادن به ماهی می توانید از کمی رزماری نیز استفاده کنید.
  • مراقب باشید ماهی در مواد زیادی نماند وگرنه بافت خود را از دست می دهد.

پیشنهاد مطالعه: در مورد غذاهای دریایی متفاوت و جذاب بخوانید تا طرز تهیه انواع کوفته ماهی خوشمزه را بیاموزید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا