آشپزی و تغذیه

طرز تهیه فرنی پسته ای | دستور پخت فرنی پسته ای | فرنی پسته ای


فرنی پسته یکی از لذیذترین و مقوی ترین فرنی های ایرانی است. این فرنی خوشمزه علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد به دلیل وجود پسته بسیار مقوی بوده و برای سلامت بدن مفید است.

طرز تهیه فرنی پسته

فرنی پسته یک دسر بسیار خوشمزه و مغذی است که البته برای صبحانه یا شام پرطرفدار است. این فرنی به راحتی آماده می شود و در کمتر از نیم ساعت آماده سرو می شود. علاوه بر طعم عالی، ظاهر زیبای حریره پسته، این فرنی را برای میهمانی ها ایده آل کرده است. ترکیب رنگ سفید و سبز پسته ای جلوه ای بی نظیر به میز شما می بخشد. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه فرنی پسته یاد می گیرد.

عناصر

  • 2 فنجان شیر
  • آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
  • رز 1/3 مقیاس
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • پودر پسته 3 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته برای تزیین

دستور پخت فرنی پسته

طرز تهیه فرنی پسته

مرحله اول

شیر سرد را در ظرفی بریزید و آرد برنج یا نشاسته ذرت را اضافه کنید. شیر و آرد را خوب مخلوط کنید تا کاملا حل شود و گلوله نشود. آرد برنج را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد خوب حل شود.

فاز دوم

مخلوط شیر و آرد برنج را در ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا فرنی پسته کمی غلیظ شود.

سطح سوم

وقتی آرد برنج یا فرنی نشاسته غلیظ شد، گلاب و پودر پسته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه ندهید فرنی غلیظ شود چون وقتی سرد شود غلیظ و سفت می شود.

آخرین مرحله

وقتی فرنی پسته به غلظت دلخواه رسید می توانید آن را از روی آتش بردارید. فرنی پسته را در ظرف مورد نظر بریزید و تزیین کنید و سرد یا گرم سرو کنید.

نکات اصلی تهیه فرنی پسته

  • فرنی نیز از نشاسته ذرت تهیه می شود. فقط یک چهارم فنجان نشاسته به جای آرد برنج اضافه کنید.
  • در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری آرد گندم به مواد فرنی اضافه کنید تا فرنی سفت تر شود.
  • اگر می خواهید از نشاسته فرنی درست کنید بهتر است قبل از سرو دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سفت و غلیظ شود.

فرنی پسته

پروپوزال مطالعهحلوای گل سرخ، دسر خوش عطر تبریزی را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعآشپز ایران














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا