آشپزی و تغذیه

طرز تهیه سالاد یونانی | سالاد یونانی | دستور تهیه سالاد یونانی


سالاد یکی از مهیج ترین و خوشمزه ترین گزینه های غذایی است که می توان آن را به عنوان پیش غذا، با غذای اصلی و یا به عنوان غذای اصلی سرو کرد.

طرز تهیه سالاد یونانی

سالاد یونانی یکی از معروف ترین سالادهای بین المللی است که در رستوران های اکثر کشورهای دنیا سرو می شود. این سالاد رنگارنگ به راحتی تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. خیار، کاهو، گوجه فرنگی، زیتون و پنیر فتا مواد تشکیل دهنده سالاد یونانی هستند که در آخر با یک وینیگرت خوشمزه سرو می شود. البته اگر طعم سرکه را دوست ندارید می توانید از آبلیمو هم استفاده کنید. سالاد یونانی یک غذای جانبی، یک پیش غذا، یک شام سبک و یک رژیم غذایی است. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه سالاد یونانی با هم بخوانیم

مواد لازم برای 4 نفر

  • یک چهارم پیاز قرمز، خلال شده
  • لیموی بزرگ
  • 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 عدد خیار متوسط ​​خرد شده
  • کاهو خرد شده کوچک
  • دو سوم فنجان زیتون بدون هسته
  • 16 عدد پنیر فتا

مواد تشکیل دهنده سس سالاد یونانی

  • 2 قاشق غذاخوری سرکه انگور
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • حبه های سیر، پوست کنده و رنده شده
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 3 قاشق غذاخوری ماست یونانی (اختیاری)
  • 1/4 وعده پنیر فتا (اختیاری)
  • نعنا خشک به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه سالاد یونانی

کاهو، گوجه فرنگی و خیار را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس در ظرف دیگری آب لیمو را روی پیاز خرد شده بریزید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. پیازها را آبکش کرده و با تکه های زیتون به مخلوط کاهو اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید.

سالاد یونانی

برای تهیه سس سالاد، سرکه، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و در صورت تمایل پنیر فتا له شده و ماست یونانی را در لیوان بریزید و کمی نعنا خشک اضافه کنید. در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید تا سس یکدستی به دست آید.

برای سرو، سالاد را در چهار کاسه بریزید و روی هر کدام چهار برش پنیر فتا قرار دهید. پنیر فتا را با کمی نعنا خشک تزیین کنید سپس سس را روی سالاد بریزید.

نکات مهم

  • اگر پیازها خیلی داغ هستند، حتما بعد از خیساندن در آبلیمو آن ها را آبکش کنید تا طعم آن کمی نرم شود.
  • می توانید از سرکه بالزامیک نیز در سس استفاده کنید.
  • سالاد یونانی اصلی ساخته شده با زیتون سیاه.
  • برای ماندگاری بیشتر سالاد بهتر است در مرحله آخر کاهو را به سالاد اضافه کنید.
  • برخی افراد حتی کمی سینه مرغ پخته شده را به یک سالاد یونانی اضافه می کنند تا یک غذای کامل و سیر کننده باشد.

پروپوزال مطالعه: کلم و سیب زمینی، غذاهای خوشمزه انگلیسی را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا