آشپزی و تغذیه

طرز تهیه سالاد پیازچه | دستور درست کردن سالاد پیازچه | سالاد پیازچه


سالاد نوعی پیش غذای خوشمزه است که از ترکیب غذاها و سبزیجات مختلف تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا برای مهمانی ها و مجالس مختلف تهیه کنید.

طرز تهیه سالاد پیاز

اگر بخواهیم سالاد پیاز را کاملا ساده ارائه کنیم، نمونه پیشرفته ای از سالاد الویه است. با طعم ها و رایحه های مختلف چندین برابر بهتر و جذاب تر. بوی پیاز آنقدر مطبوع است که روی کل غذا تاثیر می گذارد و طعم جذابی ایجاد می کند. اگر می خواهید طعم های جدیدی را در غذا امتحان کنید، پیشنهاد می کنیم مجله دلتا تهیه این سالاد و لذت بردن از طعم های متفاوت آن بر عهده شماست. طرز تهیه سالاد پیاز با هم یاد بگیریم

عناصر

  • 200 گرم سیب زمینی پخته
  • 100 گرم ترشی
  • مرغ پخته 200 گرم
  • 100 گرم را رنده کنید
  • چهار عدد تخم مرغ آب پز و رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • کره 50 گرم
  • 100 گرم هویج پخته و رنده شده
  • 100 گرم پیاز
  • نان تست به میزان لازم

مواد تشکیل دهنده سس ماست

  • یک وعده ماست کم چرب
  • قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 سالاد پیاز

طرز تهیه سالاد پیاز

  • در ظرفی بریزید و پیاز خرد شده را اضافه کنید. سپس مرغ خرد شده، تخم مرغ، خیارشور، سیب زمینی مستطیل و هویج را به ترتیب اضافه کنید و مواد را کاملاً زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.
  • برای تهیه سس ماست، همه مواد را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد مخلوط کنید.
  • سپس نان تست را برداشته و دور آن را با چاقو و قالب برش می دهیم. روی نان را با مخلوط پودر سیر و کره نرم بپوشانید و مدتی در ماهیتابه تفت دهید. مواد سالاد را روی نان بگذارید و با زیتون تزیین کنید.

پروپوزال مطالعهاگر می خواهید دستور العمل های بیشتری در مورد سالاد در مجله بخوانید، نحوه تهیه سالاد لبو برای شب های طولانی پاییز را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا