آشپزی و تغذیه

طرز تهیه ذرت مکزیکی | ذرت مکزیکی بازاری | ذرت مکزیکی خانگی | غذای ملل

ذرت مکزیکی یک میان وعده و دسر محبوب است ، از جمله سبزیجاتی که به صورت گرم سرو می شوند.

دستور تهیه تورتیلا

ذرت مکزیکی یک میان وعده یا شام بسیار محبوب در سراسر جهان است و همانطور که از نامش پیداست ریشه آن از مکزیک است. البته ناگفته نماند که ذرت مکزیکی تولید شده در مکزیک با نمونه تولید شده در ایران تفاوت زیادی دارد. با مجله دلتا و دستور تهیه تورتیلا در خانه باشید.

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

  • کنسرو ذرت در قوطی
  • 100 گرم قارچ
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا 2 قاشق غذاخوری
  • 3 قاشق غذاخوری سس سفید
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن در صورت نیاز

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

مرحله اول

ابتدا کره را روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شود ، سپس ذرت را اضافه کنید. صبر کنید تا ذرت کمی نرم شود. سپس قارچ ها را به قطعات کوچک خرد کرده ، به ذرت اضافه کرده و شعله را کم کنید. مواد را مرتب هم بزنید. کمی آب لیمو به مواد اضافه کنید تا رنگ قارچ ها تغییر نکند. آن را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا قارچ ها کمی نرم شوند.

مرحله دوم

بعد از 5 دقیقه آن را از گلدان بردارید. ممکن است قارچ دچار کم آبی شده باشد ، در این صورت گرما را افزایش می دهد تا آب قارچ تبخیر شود. سپس حرارت را کم کنید. آویشن ، فلفل سیاه و کمی نمک را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سس مایونز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سطح سوم

پنیر پیتزا را به ذرت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا پنیر به تمام قسمتهای ذرت برسد. سپس آن را در قابلمه بریزید و حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید تا پنیر پیتزا در مواد ذوب شود. بعد از 3 دقیقه از قابلمه برداشته و ذرت مکزیکی داغ را در ظروف مورد نظر بریزید. همچنین می توانید ژامبون یا سوسیس خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید یا سیب زمینی سرخ کرده را با آن سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، یک وعده عصرانه ساده و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا