آشپزی و تغذیه

طرز تهیه دل سوخاری | دستور پخت دل سوخاری | دل سوخاری


قلب مرغ نسبت به سایر انواع گوشت کمتر رایج است، اما باید بدانید که این ماده بسیار مقوی و خوش طعم است. این ماده کاربردهای زیادی دارد و به راحتی قابل تهیه است. علاوه بر این، این ماده به دلیل دارا بودن مواد مغذی فراوان، دارای خواص سالم بسیاری نیز می باشد.

طرز تهیه قلب سرخ شده

قلب یکی از قوی ترین قسمت های مرغ است، زیرا از مواد معدنی و ویتامین های زیادی نیز تشکیل شده است. قلب مرغ دارای پروتئین بسیار بالایی است و برای رشد و استخوانی شدن کودکان بسیار مفید است. اگر می خواهید یک غذای متفاوت از قلب مرغ را در خانه درست کنید، می توانید از این دستور غذا برای تهیه یک شام خوشمزه برای خود و خانواده تان استفاده کنید و لذت ببرید. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه قلب سرخ شده بیا با هم یاد بگیریم

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر

  • قلب مرغ: 500 گرم
  • تخم مرغ: 3-4 عدد
  • پودر تخم گشنیز: دو و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
  • پودر زیره سیاه: پنج قاشق چایخوری
  • سیر: 3 عدد رنده شده
  • لیمو: چند حلقه
  • نمک: به اندازه کافی
  • بکینگ پودر برشته شده: ½ فنجان
  • آرد: یک پیمانه
  • روغن: به اندازه کافی

 قلب سرخ شده

طرز تهیه قلب سرخ شده

  • کدو سبز را پوست گرفته و از وسط نصف کنید.
  • بشویید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
  • در ظرفی تخم مرغ های زده شده، پودر گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، پودر زیره، سیر، پوست لیمو و نمک را با همزن بزنید.
  • تکه های قلب را اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
  • در ظرف دیگری آرد سوخاری، آرد و کمی نمک را مخلوط کنید.
  • دو عدد تخم مرغ و کمی نمک را در ظرفی دیگر بزنید.
  • تکه های قلب را از چاشنی جدا می کنند، ابتدا در ظرف تخم مرغ زده و سپس در آرد می غلتانند.
  • دوباره این کار را انجام دهید و سپس هر دو طرف را در روغن داغ روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید.
  • اگر دل را به مدت طولانی در روغن سرخ کنید سفت می شود.
  • می توانید این غذا را با سیب زمینی، سالاد سبزیجات و سس تار سرخ کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه فلافل لبنانی خانگی را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعباشگاه خبرنگاران














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا