آشپزی و تغذیه

طرز تهیه دلمه کاهو | دلمه کاهو | دستور پخت دلمه کاهو | دلمه

در گذشته همه منتظر تابستان بودند تا با استفاده از برگ مو مربای خوشمزه درست کنند، اما امروزه به راحتی می توانید هر زمان که بخواهید مربای خوشمزه کاهو درست کنید.

طرز تهیه مربای کاهو

مربای کاهو یکی از انواع مربا است که می توانید مواد میانی آن را مطابق ذائقه خود تغییر دهید و از کاهو یا کاهو معمولی استفاده کنید. طرز غلتاندن مربای کاهو به شکل رول یا می توانید یک بسته را درست کنید و به راحتی در قابلمه قرار دهید. مربا یکی از معروف ترین غذاهای آسیایی است که در ترکیه، روسیه و قفقاز تهیه می شود و بین ما ایرانی ها طرفداران زیادی دارد. کشک از انواع سبزیجات یا صیفی جات تهیه می شود و با گوشت و سبزیجات معطر پر می شود و با سس یا ادویه مخلوط و پخته می شود. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه مربای کاهو با هم بخوانیم

کاهو

عناصر

  • 1 فنجان برنج
  • پیله 1/2 مقیاس
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 1/2 فنجان سبزی خرد شده
  • 30 قاشق غذاخوری شیره خرما یا انگور
  • بهترین گرد 2 قاشق غذاخوری
  • لرد 22 قشق قاقا خوری
  • کاهو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره و کشک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس کاهو

  • لرد 16 قشق قدهخوری
  • آب میوه 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه 2 قاشق غذاخوری
  • 1/2 فنجان آب
  • روغن 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای کاهو

مرحله اول

ابتدا لپه ها را از قبل کمی خیس می کنیم و می گذاریم دم بکشد. سپس آبکش کنید. برنج با کمی آب و نمک پخته می شود. در واقع نباید زیاد لطیف باشد و وقتی برنج را فشار می دهید باید وسط آن کمی نرمتر شود.

فاز دوم

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس با کمی زردچوبه تفت دهید سپس گوشت را با فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سپس رب را اضافه کنید.

دستور مربای کاهو

سطح سوم

هنگام اضافه کردن رب، مواد را خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در آخر لپه، برنج و سبزی های معطر را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آب انگور، پودر کدو حلوایی، کمی زیره و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

کاهو را ورقه ای برش دهید، خوب بشویید و بگذارید خشک شود. سپس آن را روی تخته قرار دهید، حتما رگ پشت کاهو را با چاقو بگیرید وگرنه سفت می شود. اگر از کاهو استفاده می کنید لازم نیست این کار را انجام دهید. سپس ته قابلمه ای که روغن ریخته اید چند برگ کاهو بگذارید سپس مقداری از مواد ترشی را داخل کاهو بریزید و گرد کنید و یا مانند یک بسته حلقه شده و فشرده در قابلمه قرار دهید.

داخل قابلمه مقداری آب بریزید و آن را در بشقاب قرار دهید تا دلمه ها خوب فشرده شوند. دلمه ها را نیم ساعت می گذاریم تا دم بکشد و بعد از نیم ساعت مواد سس را در ظرفی ریخته و هم می زنیم و مقدار اسیدی و شیرینی آن را به سلیقه خود تغییر می دهیم سپس کشک ها را روی دلمه ها می ریزیم و اجازه می دهیم سس به دست بیاید. تبخیر شود.

نکات مهم

  • برای تزیین می توانید از کمی زرشک و پیاز داغ استفاده کنید.
  • اگر از کاهو معمولی استفاده می‌کنید، بهتر است لقمه‌های کوچک درست کنید تا سرو راحت‌تر شود.
  • اگر آب میوه در دسترس نیست، از مخلوط سرکه و شکر استفاده کنید.

دیلمه

پروپوزال مطالعهطرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه همدانی.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا