آشپزی و تغذیه

طرز تهیه دسر خرمالو | دستور پخت دسر خرمالو | دسر خرمالو


شیرینی خرمالو یکی از شیرینی هایی است که در فصل پاییز بسیار مناسب به نظر می رسد. این دسر به راحتی تهیه می شود، بسیار مقوی و خوشمزه است.

طرز تهیه دسر خرمالو

شیرینی خرمالو یکی از خوشمزه ترین شیرینی های پاییزی است و برای علاقه مندان به طعم خرمالو در نظر گرفته شده است که می توانید این دسر را در قالب با افزودن کمی ژلاتین تهیه کنید و یا این دسر را به صورت لایه لایه و تکی درست کنید. این دسر برای دورهمی بسیار مناسب است. نبات خرمالو از خواص خوب خرمالو بهره می برد و مسکن درد و معجون بسیار خوش طعمی است. یکی از ویژگی های خرمالو منبع خوب ویتامین C است. همچنین سکسکه را تسکین می دهد و به جلوگیری از خونریزی کمک زیادی می کند. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه دسر خرمالو با هم یاد بگیریم

مواد تشکیل دهنده آب نبات خرمالو

  • 4-5 عدد خرمالو
  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
  • بیسکویت پتی پور نیمه بسته
  • 3 فنجان شیر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 5 قاشق غذاخوری شکر
  • پودر دارچین ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر خرمالو

مرحله اول

کدو تنبل را پوست گرفته و رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس بیسکویت ها را پودر کرده و سپس با دارچین مخلوط می کنیم.

دسر خرمالو

فاز دوم

در قابلمه ای که می توان روی آتش قرار داد، نشاسته، شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و مدام با حرارت ملایم هم می زنیم تا مانند فرنی غلیظ شود. بلافاصله پس از برداشتن مواد از روی حرارت، وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

سطح سوم

بیسکویت های له شده را کف ظرف بریزید سپس مخلوط شیر و شکر و نشاسته و در آخر خرمالو را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و بیسکویت ها نرم شوند.

نکاتی برای درست کردن خرمالو

  • اگر خرمالو شیرین نیست یا شیرینی دوست دارید به خرمالو عسل یا پودر قند اضافه کنید.
  • شیرینی خرمالو یکی از شیرینی های مدرن است.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و لوازم حدود 15 دقیقه می باشد.
  • زمان پخت و انتظار حدود 10 دقیقه است.
  • دسر خرمالو را می توان به عنوان میان وعده سرو کرد.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه بیسکویت خانگی با طعم قهوه را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعاکباتان آنلاین














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا