آشپزی و تغذیه

طرز تهیه خورشت ماست | خورشت ماست | خورشت | آشپزی


خورش ماست غذای سنتی اصفهان است که از ماست پرچرب ، گردن بره ، زعفران و شکر تهیه می شود و کمی زرشک ، خلال بادام یا گردو و گل رز را در آن می ریزند.

طرز تهیه سوپ ما

این سوپ مانند حلیم است که به صورت سرد سرو می شود و طرفداران زیادی دارد. این غذا معمولاً با گردن بره تهیه می شود ، اما برخی از مرغ استفاده می کنند. برخی نیز آن را به روش هندی تهیه می کنند و به جای شکر و گلاب ، نمک و فلفل را به غذا اضافه می کنند. مرا بشناس طرز تهیه سوپ ما منتظر مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ ما

  • گردن گوسفند 200 گرم
  • قند نصف فنجان
  • یک عدد پیاز عدد
  • ماست پرچرب 3 پیمانه
  • زرده عدد
  • زعفران دم کرده قاشق سوپخوری
  • گلاب قاشق سوپخوری
  • خلال بادام قاشق سوپخوری
  • گردو قاشق سوپخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • برش زرشک و پسته برای تزئین

طرز تهیه سوپ ما

پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و در قابلمه با گوشت و زردچوبه بریزید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت خوب بپزد و مغزها بپزند. وقتی گوشت کاملاً پخته و نرم شد ، آن را از استخوان جدا کرده و هم بزنید تا منبسط شود.

زرده تخم مرغ را با شکر و شیر مخلوط کرده و در قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا ماست روی حرارت متوسط ​​بجوشد. سپس گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

سپس نمک ، گردو ، بادام ، زعفران و گلاب را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و غذا را در ظرف مورد نظر قرار دهید. بهتر است این سوپ را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود ، زیرا این سوپ به صورت سرد سرو می شود. سپس با زرشک ، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای محلی از خورشت هویج ، غذای محبوب تبریز را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

منبعکتاب کاله














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا