آشپزی و تغذیه

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج | دستور پخت خورشت آلو اسفناج


اسفناج حاوی ویتامین C ، ویتامین A ، منگنز ، روی ، آهن ، کلسیم ، سلنیوم و پروتئین است و به پیشگیری از سرطان ، درمان بیماری های قلبی و دیابت و همچنین لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

خورش اسفناج آلو یکی از انواع خورش های ایرانی است که به خورش خانگی معروف است. این غذا علاوه بر طعم عالی ، به دلیل وجود گوشت اسفناج و بوقلمون برای بدن بسیار مفید است. آبگوشت اسفناج معمولاً با گوشت قرمز تهیه می شود ، اما می توان آن را با گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون نیز تهیه کرد. حالا که متوجه شدید این غذا چقدر مفید و البته خوشمزه است ، در اسرع وقت دست به کار شوید و این غذای خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید طرز تهیه خورش آلو اسفناج من شما را با ترکیه مطلع می کنم.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو و اسفناج با بوقلمون

  • گوشت ترکی 500 گرم
  • شغل محترم 250 گرم
  • آب لیمو قاشق کوچک
  • شنبلیله خشک شده قاشق سوپخوری
  • اسفنج 2 کیلوگرم
  • پیاز عدد
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو و اسفناج با بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه خورش اسفناج بوقلمون ابتدا اسفناج را تمیز کرده و بشویید. سپس اسفناج را درشت خرد کنید. ماهیتابه ای را روی اجاق بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. اسفناج خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا اسفناج کاملاً جذب شود. سپس شعله را خاموش کنید.

فاز دوم

کمی آب در یک کاسه بریزید و آلو را در آن بریزید تا خیس بخورد.

سطح سوم

گوشت بوقلمون را خرد کرده و بشویید. زعفران را مانند چای در یک قوری کوچک دم کنید. پیاز را ریز خرد کنید. یک ماهیتابه کوچک روی اجاق بگذارید ، سه تا چهار قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و پیازهای خرد شده را سرخ کنید. سپس ورقه های بوقلمون را داخل قابلمه بریزید و زعفران تخمیر شده را اضافه کنید. سه فنجان آب اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا خوب پخته شود.

مرحله چهارم

وقتی بوقلمون پخته شد ، اسفناج و آلو آغشته به نمک ، فلفل و آب لیمو را به قابلمه اضافه کنید. سوپ را 90 دقیقه روی اجاق بگذارید تا جا بیفتد. به یاد داشته باشید که میزان نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد. بنابراین می توانید مقدار دلخواه را کم یا زیاد کنید.

مرحله پنجم

در پایان پخت آب اسفناج و آلو ، یک ماهیتابه کوچک روی اجاق بگذارید و شنبلیله خشک شده را در کمی روغن داغ کرده و اضافه کنید. خورشت را در ظرف مورد نظر بریزید و بنوشید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا